Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik nem házasodnak és gyerekeik sincsenek, azok végülis sosem lesznek igazán felnőttek?
Had kérdezzem már meg:
Miért is olyan fontos, hogy valaki "felnőjön"? Miért olyan nagy baj az, ha valaki szeretne gyerek maradni. Sok férfi szívesen élne egy könnyed laza életet. Amiben szex van, szórakozás, hobbik, barátok, stb. és nem kell sem felelősséget vállalni, sem problémákkal foglalkozni. Csak ugye sokan ezt nem tehetik meg, mert nem elég vonzóak és nincs elég pénzük.
Na általában ők verik a mellüket, hogy huuu milyen qrvára felnőttem. Közben meg szívesebben buliznának meg dugnák a 22 éves Szilvikét, minthogy a gyerek nyígását és az asszony zsörtölődését hallgatnák.
Ott a pont,ne legyünk álszentek. 21 évesen nősültem úgymond, Azóta a felelősségről és a problémák megoldásáról szól az életem semmi másról, és még gyerek sincs. Elmondhatom,hogy nem volt semmilyen laza vidám fiatalságom,kimaradt minden.
26 leszek pár hónap múlva. De ez van,ha már elindultam ezen az úton akkor már nem ugrálhatok,mert ponthogy erről szól a felelősség amit vállaltam egy másik emberi lényért, aki rám építette az életet.
Viszont én nem ítélek el senkit aki nem kapkodja el, én se biztos hogy pont ugyanígy csinálnám,ha újrakezdhetném.
Jaj de szeretem, mikor valami felcsinált víziló ilyen kijelentéseket tesz. 😂 Szívem, én házas vagyok, gyereket sosem akarnék, de brutális, amilyen hülyeségeket letoltok a gyerektelen szinglikkel csak azért, mert ők nem akarják önként leterhelni magukat ilyesmivel.
Örüljetek a saját hugyos életeteknek, ne mást méricskéljetek, hogy mennyire nőtt fel. 😊
Ismerek én olyat, aki megnősült, gyereke, sőt már unokája is van, de csak egy nagyra nőtt gyerek maradt.
N
15-ös!
"Sok férfi szívesen élne egy könnyed laza életet. Amiben szex van, szórakozás, hobbik, barátok, stb. és nem kell sem felelősséget vállalni, sem problémákkal foglalkozni"
És akkor ha a 22 éves Gizike nem téged akar lesz*pni, arra az a megoldás, hogy megnősülsz és gyerekeket csinálsz, mert akkor több pénzed lesz vagy mi?
Eskü, nem értem. Aki nem akarja vállalni a családdal járó felelősséget, az ne vállalja, nem kötelező. Járjon el helyette gyúrni, meg képezze magát és gyűjtse a lóvét, ha úgy érzi, ez kell a nőknek, legalább senki nem fogja akadàlyozni őket.
De ez a szöveg, amit itt letoltál te meg a 16-os, tiszta nevetséges. Nem kötelező házasodni és gyerekeket csinálni, ha ti ezt választottátok, akkor utána ne picsogjatok már, hogy de sz*r és inkább Gizikét dugnàtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!