Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó reakció?
Kicsit hosszú lesz.
Szóval 7 éve vagyunk egy par férjemmel, most leszünk 3éve házasok.
Van egy lassan 4éves fiunk és egy 1 éves lányunk.
Kb fél évvel ezelöttig minden szép is jó is volt.
Azota férjemmel valami megváltozott. Hiába hozom fel neki, tagadja.
Nincsenek családi programok, a gyerekeket szinte le se szarja.
Egyéni vallalkozó, akkor kezdett romlani a vállalkozás, annak tudtam be.
December eleje ota itthon van. Nincs munkájuk. Reggel kimegy a garázsba szerelni, este bejön (itthon akad neki mit csinálni, illetve vannak maszekok).
A pénzünk így katasztrófa. Ő nagyon nem is töri magát úgy veszem észre, hogy jobb legyen.
Emellett igények vannak. Ma ezt főzzem, azt enne. Nekem ez sosem volt probléma, legalabb nem kell gondolkodnok a kaján, főzni meg szeretek. Viszont az elmúlt hónapokban egyre többször kapom, hogy ez sós, az büdös, amaz meg nemfinom. Eddig nyeltem.
Emellett mint írtam, a gyerekekkel sem foglalkozik túl sokat. Ezt is simán csináltam így, hogy én foglalkozok csak velük.
A kicsi szeptemberbe tölti a 2évet. Gyesből nem fogunk megélni, megha a férjem keres akkor sem. Ezért be szeretném adni bölcsödébe. Nem egyszerű, mar most szívóznak, pedig van még 9 hónap addig.
Férjem ebben sem segít. Ahogy nekem jó, csináljam úgy...
Eddig annyira nem is gondolkodtam, hogy nekem ebből elegem van.
Ma viszont nagyon kiakadtam.
A facebookján ő kért keressek meg valamit. Így láttam a barátjával miket beszélget
1 hete olyan levelezést váltottak, hogy ferjem ki volt akadva, nem érti én mit rugózok a bölcsödén, hogy teljesen nem vagyok mar normális, meg hogy mivel azonnal nem vették be a gyereket vele "b.zizok"...
Tegnap a beszélgetés, hogy nem tudja mit vacsorázzon, mert se parizer se joghurt nincs itthon, mert én hiaba voltam boltba, "b.sztam venni". Írta a haverja, hogy miért nem ment akkor át ő?! Ja hát mert elege van, hogy ő csak adja nekem a pénz én meg elszórom.
130ezer a gyedem, 26 a családi. Ebből fizetem a rezsit, kaját. Ebben a hónapban adott bele 30ezer ft-ot. És most erre verte a mellét a barátjának. Aki helyesen ki is osztotta, hogy csaladfenntartoként ez lenne a dolga. Erre férjem még vele is összeveszett, mert én osztom be rosszul a pénzt, ne ő legyen már a hibás.
Ha ezt a beszélgetést nem látom, elképzelni sem tudtam volna róla. Mert nekem meg adja itthon a szerető férjet (annyi, hogy a gyerekekkel nem viszi túlzásba).
Ő nem tudja, hogy ezt olvastam. Ha a fejéhez vágom, rosszul jön le, mert mit turkálok a levelei közt?! Ha nem hozom szóba, kitudja meddig kocskol a hátam mögött?!
.
Nem tudom mit tegyek. Nagyon a válás gondolata is motoszkál a fejemben. Mert ha én szeretek valakit, nen beszélek így róla. Főleg a háta mögött..
3!
Akkor fuss neki még1x kérlek.
Mint írtam, 2 gyerekünk van.
Az általad linkelt kérdezőnek 3. Már hibádzik a dolog. Marhára nem az én kérdésem.
FÉRFIKÉNT írom, ŐSZINTÉN!!!
Ti nők, mikor fogjátok már fel/tanuljátok meg/hiszitek el, hogy 10000 férfiből 1, azaz EGY akar csak gyereket??? A többi SOHA A BÜDÖS ÉLETBE SEM!!!
És van egy másik rossz hírem! Az az 1, amelyik akar, az NEM a te pasid!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!