Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen feleséggel?
11.
Szép remények. Támogatandó az optimizmusod, de ne feledd el, hogy egyelőre Magyarországon élsz, ahol semmi nem működik.
"Anyukája nem jön segíteni mert inkább helyette csavarog."
És miért menne? Nem az ő dolga a ti koszotok eltüntetése.
Ilyen stílussal, mint neked!
"bármennyit tanul nem tud a szintemre fellépni " Igazán inspiráló és támogató férj lehetsz. Azért ne lepődj meg, ha mégis sikerül neki. Tudod, van, akinek összejön később is. Láttam már ilyent.
Tudod, ha esetleg nem a saját "nagyságodat" ecsetelnéd naki, hanem támogatólak állnál mellé, talán nem érezné ennyire, hogy bizonyítania kell.
"ha heti egy nap munkával milliós fizetésem van, "
Ezt modt olvasom. Hát ha heti egy napot dologozl, akkor simán csinálhatod a házimunkát, ha a nejed meg minden nap dolgozik és tanul is.
11-es
Edrikusz (7-es válaszoló) kommentjeire nem kell reagálni, ne vedd komolyan. Ő egész nap a gyakorin lóg, kamutáppénzre jár folyamatosan, mert utál dolgozni, tanulni maximum a szakközépben tanult utoljára, ő nem tudja felfogni ezeket a dolgokat, amiket te írsz.
17.
Kicsinyes dolog, amit csinálsz - de legalább méltó a pszichopata szintedhez.
17
Edrikusz meglepően értelmes és nem tanulatlan, csak néha elveti a sulykot, bár messze nem annyira, mint a szokásos incel kommandó.
18
Hát most mondd, hogy nem igaz. Te magad állítottad, hogy dolgozni szar és utálsz bejárni, ezt nem én találtam ki. Ahogy azt sem, hogy ha már nem bírod, akkor kiíratod magadat táppénzre. :)
Képtelen vagy felfogni, hogy másokat ÉRDEKEL a munkájuk, szeretik, mert olyat tanultak, ami érdekli őket, a karrierutak meg nem kamuk, így működik a világ, hogy X papírral (+tapasztalattal, ahol kérik) felvesznek X helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!