Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mai világban minek házasodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban minek házasodnak össze a MAGYAR emberek?

Figyelt kérdés

1. Mire? Mikor szegénység van.

2. Minek? Mikor jött ment a legtöbb házasság is.

3. Államhitelre?

2022. okt. 14. 20:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
87%
Mindig van valami bajuk az embereknek. Ismerősöm is azt hitte, hogy akkor a babaváró miatt házasodtunk és abból veszünk lakást is. Mondtam neki közünk nincs hozzá, nem is lesz soha. Gyerek nélkül amúgy is brutális a kamata. Meg hogy jajj most már egymástól függünk, hogy összeházasodtunk. Mégis mi változott volna egy darab papírtól? Eddig is együtt éltünk évek óta. Annyi változott, hogy most már az állam szerint hivatalosan is 1 család vagyunk.
2022. okt. 15. 21:58
 32/37 anonim ***** válasza:
87%

Jogilag így tiszta. Nekem pl fontos, hogy bemehessek a férjemhez a kórházba ha valami baja van.

A házasság ingyen van, a papnak semmi köze hozzá, anyakönyvvezető ad össze. Az államhitel szó pedig nem azt jelenti amit te gondolsz.

Ha ennyire fingod sincs úgy általánosságban a világ működéséről, akkor minek próbálsz okoskodni?

2022. okt. 16. 00:23
 33/37 A kérdező kommentje:

#32. Látszik hogy egy megfásult házas ember lehetsz. Kevered a szrt a ...

Nézz körül barátom, jó tanács.

2022. okt. 16. 17:07
 34/37 anonim ***** válasza:
88%
Megfásult inkább te vagy, akinek nem jut szex és incelkedik
2022. okt. 16. 17:30
 35/37 anonim ***** válasza:
85%
Azért megfásult valaki, mert felhívja rá a figyelmedet, hogy baromságokat beszélsz? Mit nézzek körül? Te vagy az, aki szerint házasodni a papnál kell, és az államhitel szónak bármi köze van a témához.
2022. okt. 17. 11:40
 36/37 Kései Sirató ***** válasza:
93%

Mi a baj, kérdező, elhagyott a párod?

Nem is érted, hogy anno miért házasodtál?

Azért házasodnak az emberek, mert jó dolog.

A szüleim is házasok és boldog gyerekkorom volt, mindketten szeretik egymást és engem is. Látom, hogy ez működik, ha mindketten akarják.

Én is házasságban élek, mert megtaláltam azt, akivel imádjuk egymást és számítunk egymásra.

Ha te ezt nem érted, akkor körülötted nem sok boldog ember lehet és ez szomorú, de tudnod kell, hogy rengetegen élnek boldog házasságban.

Ha egy kórházban jársz látogatási időben , láthatod, hogy sok olyan ember fekszik betegágyon, akit a felesége/férje meglátogat és fogja a kezét.

Attól, hogy sokan elválnak, attól még rengetegen vannak, kik nem.

2022. okt. 17. 12:58
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként nem ajánlom a házit. Viszik mindennek a felét a nők, és a legtöbb válást, 80% feletti arányban, a nők kezdeményezik.

Ennek neve "no fault divorce", sz'al nők, hogy nem lesztek feleségül véve, köszönjétek a feministáknak

2023. máj. 19. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!