Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mai világban minek házasodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban minek házasodnak össze a MAGYAR emberek?

Figyelt kérdés

1. Mire? Mikor szegénység van.

2. Minek? Mikor jött ment a legtöbb házasság is.

3. Államhitelre?

2022. okt. 14. 20:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Lehet hogy gipsziknek ingyen osztogatják a lapot, miközben a paphoz hozzá van fogva a kés.
2022. okt. 15. 01:33
 22/37 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet, hogy neked az problémád, hogy fusztrált incel vagy, míg mások naponta szexelnek boldog házasságban? 🤔
2022. okt. 15. 01:38
 23/37 anonim ***** válasza:
25%

Pacsi, ez jó kérdés:). Teljes mértékben csak a manika miatt: van itt ingyen ótóka a sokpulyásoknak, CSOK, lákásra manika. Ha gond van? Akkor meg a szingli horda úgyis összegyűjti ezeknek a tartozásokat.

Viktorta ugat állandóan a kereszténységről, ezt is besz*ja sok ember: "kell a család, a pulya". A vicc az, hogy ezek a zemberek is vagy elválnak pár éven belül, vagy alapból nem egy szupcsi kapcsit tartanak fenn maguknak. Tudom: majd írják, hogy "Nincs ez így", "Nekem/nekünk valóban szupcsi a kapcsink. Rendcsi?", meghogy "Mert a köörnyzeteemben ilyet látok, akkor ne abból induljak ki, hogy mindenhun ilyen", pedig minden csak idő kérdése...

2022. okt. 15. 07:22
 24/37 anonim ***** válasza:
28%
A pénzhez szülni is kellene.
2022. okt. 15. 07:28
 25/37 anonim ***** válasza:
93%

Pedig a házasodás ingyenes.Hátköznap, két tanúval aláírod a szerződést.Egy vagyonközösségi szerződést írsz alá. Akkor kell fizetni,ha körítés kell,(zene,gyűrűhúzás, virág stb.) hétvégén van a házasság, mert ugye az anyakönyvezetőnek az túlóra.

A templomi az más, magyar jogban nem számít, az megint csak körítés.A templomin amúgy vannak ígéretek, hűség, jóban-rosszban, a polgárin nincs.

2022. okt. 15. 07:46
 26/37 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk 2 tanús, aláírós volt. Volt zene, gyűrű húzás és a tipikus filmekbe illő "jóban rosszban mig a halál el nem választ duma". Mindenkinek szép emlék volt, a tanúk is élvezték. Kaptunk egy csomó ajándékot is az államtól. És egy forintba nem került.
2022. okt. 15. 07:57
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi pl azért házasodtunk össze,

-hogy egymás törvényes hozzátartozói legyünk, hivatalosan is. Mert többre vágytunk egy se vége se hossza pasim csajom kapcsolatnál. Így pl 3 éve, beengedtek a férjemhez a megőrzőbe a vakbélműtétje után, és az orvos tájékoztatott is az állapotáról. Volt ott egy masik nő is aki a pasijához jött volna, őt nem engedték be, mert nem rokon, nem családtag, az orvos azt mondta neki, hogy hívja fel a párja valamelyik rokonát, ha információt szeretne. Mindezt úgy,hogy egyébként 6 éve éltek együtt, csak épp nem voltak házasok.

- Én Szerettem volna felvenni a férjem vezetéknevét az enyém elé. A férjemet pedig boldoggá teszi hogy a nevét viselem.

- A mi kapcsolatunk a miénk, és nem tesszük függővé attól, hogy MÁS emberek elváltak e vagy sem, azok ők és nem mi.

-Nem vagyunk gazdagok, de azért nem sajnáltunk egy kis pénzt az esküvőnkre. Még 100 ezer forintba sem került. Viszont a szeretteinkkel: a családunkkal és a barátainkkal ünnepeltünk, mindenki jól érezte magát, szép és örök emlék marad. De egyébként hétköznap 2 tanúval ingyen is össze lehet házasodni. Ennek semmi köze a pénzhez.

- nincs semmiféle hitelünk, nem is lesz.

2022. okt. 15. 14:44
 28/37 anonim ***** válasza:
85%

27

Ezt ne írd le. Én is ezt írtam, hogy a kórházi látogatás miatt kellett a papír. Azóta nekem is volt műtétem, legjobb döntés volt a házasság, mert enélkül sajnos senki nem volt nekem, meg se adhattam volna, mint hozzátartozó. Meghalok nem is értesítette volna senki...

Mi 8 éve voltunk már együtt.

Mégis egyből jött a sok incel, hogy majd elváltok, meg hú, de drága elválni, meg mennyi pénzt kidobtatok a házzasságra, ami ugye full ingyen volt, sőt mi kaptunk ilyen hajó utat meg fene se tudja milyen belépőket, mézeket, párnát. Jajj meg persze, hogy biztos a pénz miatt, pedig gyereket sose szeretnénk. Már nem is vagyunk fiatalok 25, 27 évesek.

Sajnos sok az irigy ember... Mikor még összejöttünk, már akkor elkezdték mondani, hogy majd úgyis szétmentek, elmúlik a szerelem stb. Ez csak tini szerelem, ez semmi...Max 2 évet ha kibírtok, aztán a 4 évnél már azzal jöttek, hogy jajj nekünk is volt már 4 éves ugyanúgy szétmentünk. 5 évnél még mindig reménykedtek nyilvánosan, hogy szétmegyünk, de akkor már kicsit durvábban, "alig várom, hogy szétmenjetek". De azért le voltak már döbbenve, hogy 5 éve együtt. 6-7 évnél már még nagyobb sokkban voltak az emberek ,hogy lehet ilyen régóta együtt valaki. 8 évnél házasodtunk meg, kinevettek, hogy miért ilyen soká? Ideje volt már! Mondjuk, mert mindenki azt mondta, hogy szét fogunk menni????

Embereknek semmi sem jó, nem szeretik, ha valaki boldog.

Amúgy, ha azt is megemlítem, hogy még mindig érzem a pillangókat mikor megcsókol, senki nem hiszi el...

2022. okt. 15. 20:59
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként kb. 50 ezer ft értékben kaptunk ajándékokat. Ennyit arról, hogy fizetni kellett.
2022. okt. 15. 21:03
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

28. Engem hidegen hagy, hogy hányan szeretnék ha szétmennénk, nem fogunk😂 Nekünk is mondták már, hogy nem fog sokáig tartani, aztán visszanyalt a fagyika az irigy p...csának, ő már elvált alig 5 év után. Addig is orrba szàjba veszekedtek meg csalták egymást.

Mi amúgy 11 éve vagyunk házasok , 12,5 éve együtt. :) Nektek sok sok boldogságot továbbra is, ne foglalkozz a frusztrált károgókkal. Annál jobban sárgulnak az irigységtől meg az idegtől😂

2022. okt. 15. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!