Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyen a férj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a férj?

Figyelt kérdés

Miért mondja folyamatosan a férj hosszabb házasságnál, hogy más nőknek így, meg úgy tetszene Ő, hogy jó pasi, bármikor elkelhetne, sok nő udvarolna neki.

Ilyenkor csak féltékenységi rohamokat akar okozni vagy valóban próbálkozik is másoknál mert, hogy Ő ezt tudja, hogy így van.

Köztetek vannak akik ugyan ilyen cipőben jártok?

2022. szept. 21. 11:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért foglakoztat a kérdés mert a feleség nem kérdez meg senki sem. Én meg együgyü vagyok hozzá, hogy ez ilyenkor normális e. Ennyi a lényeg.
2022. szept. 21. 16:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze. Semmi nem kötelező. Tisztában van mindenki ezzel. A feleség van tisztára kiakadva sokszor, hogy ezeket vágja, csak úgy a semmiből a fejéhez. A válaszaitokat tekintve pár szót tudok neki majd erről mondani amin eltud gondolkodni és talán másképpen csinálni. Ne csak bőgjön.
2022. szept. 21. 16:54
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Az egyértelmű, hogy felnőtt kommunikációra nem képesek egymással sajnos. A férfi elhanyagolva érzi magát, de még nem akar félrelépni. Ezért ilyen szurkálódós, ovis szinten próbálja a nőt figyelmeztetni, hogy hahó, itt vagyok, vannak értékeim, de te képtelen vagy megbecsülni, csinálj már valamit, szeressél már, különben sajnos kénytelen leszek máshoz menni.

A nő szintén elmaradott érzelmileg, lefagy, és nem tud mit reagálni. A férfi félre fog lépni, akár el is hagyja, és a nő nem fogja megérteni, hogy ebben ő legalább annyira hibás.

2022. szept. 25. 09:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Hmm. Ez igen! Korrekt írás. Szegény barátnőmnek megmondom ássa el magát, az a legjobb. A férjével meg még annyira se foglalkozzon mint eddig! Nem kell semmi kedvességet kinyílvánítani mert felesleges valószínüleg. Ohh jeeh!
2022. szept. 25. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Én pont hogy nem ezt írtam, 13-as vagyok. Ha ugyanolyan gyerekes daccal reagál a barátnőd, mint eddig, és a férje helyett veled beszéli meg a házassága problémáit, akkor akár nyugodtan be is adhatja a válókeresetet.
2022. szept. 25. 11:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Értettem Én. Beszéljen vele, csak a beszéd mint írtam semmi jelentősége. Beszélnek róla, de a férj aki inkább gyerekes mivel minden úgy jó ahogy van szerinte. Ráförmed, hogy ne beszéljen hülyeségeket. Egy kicsit magánakvaló figura.
2022. szept. 25. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű férfi. Biztos azt hiszi, hogy így felkelthetőbb az érzelmek lángja. Ha azt látja , hogy jobban odateszed magad, mert befeszültél a szavaitól. Amúgy gondolom, hogy máshol is van ilyen. Nálam is előfordul amikor eljátszom a hattyú halála helyett. Törödést igényelek és a nők...szóval nagyon mások vagytok na. :)
2022. okt. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!