Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők és a szeretők?
Nem vagyok különösebben jóképű. De több gyermekes, házas 2-3 évvel idősebb nővel is voltam már.
Szerintem pont ugyan úgy összejöttünk volna, ha nem házas. Szóval szerintem nincs külön speciális típus, amit keresnek.
#5 van ilyen is, de nekem pl. nem ez a mérvadó. Filgyelmes, humoros az oké. Amit a külsőről írtál, nálam totál nem így van.. tehát vannak kivételek.
Ahogy egy nővel bánik, azt arra értettem, hogy szexuálisan mennyire erős a kisugárzása és ezt hogy tudja kimutatni, éreztetni, hogy kívánja a nőt, hogy szinte fel akarja falni.. stb. Ez nem erő kérdése.
3-as voltam
Álmodozni lehet 😃😃 az , hogy nem reális, az már egy másik kérdés. A szeretői viszonyban sem csak a külső számít.
Nekem volt olyan partnerem, aki közel sem volt olyan , mint amiket írtál. De mint férfi, mégis levett a lábamról a stílusával és ahogy velem bánt, pedig sem kigyúrt, sem magas, sem jóképű nem volt. Csak értett a nők nyelvén, tudta mire van szükségem.
3-as voltam megint 😃
"de amikor 80kg-os igénytelen 3 gyerekes családanyák álmodoznak az ilyen hapsikról, meg ők fikáznak, az azért már röhejes."
De amikor a 100 kilós, igénytelen, beles, kopasz, gyerekes papik is nagymellű, nagyseggű, szép arcú bomba nőkre csorgatják a nyálukat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!