Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban mit gondoltok arról a férfiról, aki kötőjellel felveszi a felesége vezetéknevét?
Na es ilyen esetben jelzeserteku-e h melyike van elorebb? Puskas-Dallos v Dallos-Puskas? Ugyanannyi pontot er?
Hangsulyozni szeretnek h egyenranguak a kapcsolatban, de szerintem enelkul is azok lehetnek.
Magánügy, az ő dolga.
A véleményem arra vonatkozik ami engem érintene: ez csak annyi ,hogy nekem ez nem tetszik, és ha a férjem erre vágyott volna, annak nem örültem volna. Ennyire nem vagyok modern:)
Fogom a fejem, hogy még több bonyolult, hosszú nevű ember nevét kell majd leírkalni, meg majd a gyerekeikét is...
Azt érzem belőle, hogy kifelé akarják vele jelezni, hogy az ő házasságuk "modern".
Nekem mondjuk az egész kötőjeles névfelvétel nem tetszik. Ritka, hogy jól hangzik együtt és amúgy se érdekel senkit a másik fél pedigréje. A versenylovaknál szoktak ilyen hosszú nevek lenni.
En kotojelesen szeretnem felvenni a parom nevet, aztan meglepodtem amikor kiderult, o is fel szeretne venni a nevemet. (O a ferfi.)
Volt mar hazas, akkor a felesege -ne lett, nem tudom, hogyhogy az enyemet fel akarja venni, az exet pedig nem akarta. Pedig en nem eroltettem.
Az jut először eszembe, hogy ez így marha hosszú. Szegény gyerekük majd...
Amúgy, hogy ki kinek a nevét veszi föl, nem izgat. Ezzel a kötőjeles hülyeséggel van bajom. De hát kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!