Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem csinál kb. minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem csinál kb. minden házimunkát én meg kb. semmit emiatt állandó céltábla vagyok (rokonok, ismerősöknek). Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Bárki aki megtudja, beszólogat, nekem is (lusta semmirekellő vagyok) meg a férjemnek (papucs, kiszolgál engem stb)

De nekünk mindkettőnknek jó így. Hogyan ne vegyek tudomást ezekről a szurkálódásokról?

2022. aug. 9. 11:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Nyomj a kezükbe egy 2022-es naptárt.
2022. aug. 9. 13:04
 12/21 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék a férjed oldalára is.

Nekünk is volt hasonló felállás, rajtam is rajtammaradt a házimunka, de nagyon nem úgy éltem meg ahogy te azt leírod

2022. aug. 9. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, elárulok egy óriási titkot!

Nem kéne minden beszólogatós hajlamú rokon és ismerős előtt kitálalni, melyikőtök mosogat, melyikőtök porszívózik, vasal, főz, mossa fel a konyhát stb.

2022. aug. 9. 13:49
 14/21 anonim ***** válasza:
6%

A nők szégyene vagy. Ha lenne benned egy csepp tartás nem engednéd ezt a férjednek hanem igenis a kezedbe vennéd a fakanalat és a porszívót.

Mindenki dolgozik, ez nagyon rossz kifogás. Szerintem csak lusta vagy és kényelmes hogy a papucs férjed megcsinálh helyetted mindent.

2022. aug. 9. 15:10
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

"Nem kéne minden beszólogatós hajlamú rokon és ismerős előtt kitálalni, melyikőtök mosogat, melyikőtök porszívózik, vasal, főz, mossa fel a konyhát stb."alkalmazó emberek előtt.

De igen. Fordított helyzetben természetesnek veszik? Vagy akkor is szapulnák a férjet, hogy micsoda lusta, semmire kellő? Nehogy már a normális emberknek kelljen visszavonulni a hímsovi, kettős mércét

2022. aug. 9. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
12%

Akinek ez a felállás igazságtalannak tűnik, annak igaza van, mert az is.

Jó nagy balek a férjed, te meg csúnyàn kihasználod ezt. Egyszer fogja csak megunni, de akkor azzal a lendülettel otthagy a p***csába, és meg is fogod érdemelni.

Az rendben van, hogy ha épp az csinàl mindent aki munka nélkül maradt, és otthon van, de úgy, hogy mindkét fél dolgozik, ez ritka undorító.

2022. aug. 9. 17:58
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, és amikor a férfiak csinálják akkor nem undorító?

Meg akkor sem, ha a nő ér haza 5-kor a férfi 8-kor, akkor nem undorító, hogy a nő csinál mindent, a férfi csak hétvégén?

14

Te meg csak álmodozol, hogy nőd lesz, miközben szerencsétlen anyád kiszolgál.

2022. aug. 9. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:

17. De az. Viszont Normális kapcsolatokban, egyenrangú felek közt eleve nincs ilyen!

Nálunk pl mindig én érek haza hamarabb, mégis a férjem csinálja meg a házimunkát akkor, amikor ő a soros. Mi heti váltàsban csináljuk. Egyik héten én, másik héten ő. Nem olyan bonyolult.

Folyamatosan szinten van tartva, nem gyülemlik fel nagyon semmi, így nem több napi fél óránál, munka után. A hétvégéink pedig szabadok.

2022. aug. 9. 18:11
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű dolog. Nálunk az asszony ér haza hamarabb tehát ő csinál mindent.
2022. aug. 9. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

19

Asszony, persze. Egyedül vagy, mint az ujjam. :DDD

2022. aug. 9. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!