Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem csinál kb. minden házimunkát én meg kb. semmit emiatt állandó céltábla vagyok (rokonok, ismerősöknek). Hogyan kezeljem ezt?
Bárki aki megtudja, beszólogat, nekem is (lusta semmirekellő vagyok) meg a férjemnek (papucs, kiszolgál engem stb)
De nekünk mindkettőnknek jó így. Hogyan ne vegyek tudomást ezekről a szurkálódásokról?
ha jogos ez az elosztás, akkor magyarázd el nekik az okát
ha nincs jogos indok, akkor vegyed ki a részed, akkor is, ha férjed elfogadja a jelenlegi állapotot
Hogy mennyire jogos, ez sztem mindenki máshogy ítéli meg
Nekünk így a legkényelmesebb. Így ha együtt vagyunk nem kell házimunkával tölteni az időt. Hétköznap sajnos a munkám miatt alig vagyok otthon, neki több ideje van sokkal.
Mikör összeköltöztünk fele-fele arányban osztottuk fel a munkát, majd fél évig nem volt állása és addig ő csinált mindent. Aztán mikor újra dolgozni kezdett, ez valahogy így maradt. Mivel mindig kész volt már minden mire hazaértem, nem tiltakoztam ellene. Főzni mindig is utáltam, ő meg szeret főzni. A többi dolog meg kikapcsolja.
Hétvégén sütök neki, vagy főzök vmi különlegeset, vagy más módon kedveskedem neki. Persze ezt hiába is mondanám másoknak, mert szerintük ez is "alap".
A fordított felálláson senki sem hőbörögne. :D
Szerintem ne érdekeljen, hogy ki mit mond, de azért értékeld a férjed erőfeszítéseit.
Te magad válaszoltad meg, munkád miatt nem vagy otthon.
Neki több ideje van.
Hétvégén azé segíts neki, ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!