Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Közös kasszán vagyunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kasszán vagyunk, de állandóan a pénzemet költi! Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
Egy számlára érkezik a fizetésünk és csak azt veszem észre hogy keresem, keresem a pénzt de magamnak soha semmit nem tudok megvenni viszont tele a gardrób ruhákkal, tele a piperés szirszarokkal. Nagyon unom már!
2022. aug. 3. 12:29
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
20 Csak az a baj hogy a havi elso utalas az ő fizetése amit ő vígan költ nekem meg 10.-én jön. Ha leveszem akkoris ugyanúgy be kell fizessem a számlákat meg kifizetnem az albit.
2022. aug. 3. 14:20
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem. Válts akkor külön számlára, arra menjen a te pénzed, legyeket, külön kasszán, mondd meg neki, hogy felesben fizettek mindent és ennyi. Ha elkölti a fizuját ruhàkra 15.-éig, akkor a hónap vegéig már nem fog enni. Ennyi. Ne hisztizz, oldd meg.
2022. aug. 3. 14:28
 23/43 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy vásároljon kevesebbet, mert így te nem tudsz, hisz az albira neked rámegy a fizu.

Felnottek vagytok, ha normalisan elmagyrazod, meg fogja erteni.amugy nem nem is biztos hogy eszreveszi hogy mennyit kolt

2022. aug. 3. 14:40
 24/43 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk is ez volt.. én évekig gyűjtöttem egy nagyobb dologra a pénzt, a feleségem meg szórta két kézzel ruhára meg sminkre, 40 ezer Ft-os krémekre..

Mondom oké, végülis az ő felével azt kezd amit akar

Aztán jött a covid engem kirúgtak, erre mondta a feleségem h akkor meg kell húznunk a nadrágszíjat spórolunk, úgyh nem vehetem meg amire évekig gyűjtöttem..

Oké..

Eltelik pár hónap, haza állít egy 150 ezer Ft-os kabáttal

Mondom mi a fene... hát mondja hogy velem ellentétben ő dolgozik és megkereste rá a pénzt..

Mondom mi vaaaan???

Asszonyi logika.

Ne is törődj vele, ez van.

2022. aug. 3. 15:18
 25/43 anonim ***** válasza:
74%
24# nem kicsit ribi a nőd már bocs, ez pofátlanság ne továbbja. Mire gyujtottel amugy?
2022. aug. 3. 15:23
 26/43 anonim ***** válasza:
75%

Hát nőként mondom Utolsó, hogy ez szomorú. Ez van ha teljesen közös a számla.Abból csak a vita van.

Én is azt mondom, a rezsi, kaja, háztartási dolgok, gyerekre, megtakarításra stb. menjen egy bizonyos összeg havonta mindkét féltől, a maradékból meg gazdálkodjon mindenki a saját dolgaira. Nekem nem lenne pofám a férjemtől pénzt kérni a kozmetikusra, krémekre. Az ő hobbijára is meg van a külön pénze, ami mondjuk költségesebb jóval. Mondjuk úgy könnyebb, hogy a kettőnk fizetése nincs kicentizve, hogy hó végére maradjon. Azoknál nagyobb probléma a közös és akár a külön kassza is akiknek hóvégére épphogy marad a fizetésből vagy nagyon nagy a fizetésük közt a különbség.

2022. aug. 3. 15:26
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nyitsz egy külön számlát és oda utaltatod a fizetésed stb. Mi ennek az akadálya?
2022. aug. 3. 15:27
 28/43 A kérdező kommentje:

Gondolom spórolás címén abból költötettek amit gyűjtöttél, a 150e Ftos kabát meg nyilván az ő pénze. :))))

Pontosan így van nálunk is. A számla közös így nincs felírva valahova hogy na kié mennyi és melyikből vesszük a dolgokat csak azt veszem észre hogy ruhákra, haj baszásokra, parfümre mindig van pénz és az mindig az ő pénze, de amire én gyűjtenék az sosem jön össze. :))))

2022. aug. 3. 15:28
 29/43 A kérdező kommentje:

26 Azt re csak hiszed hogy a férfi hobbija drágább. Írtózatos összeg amit egy nő el tud költeni apránként 1-1 hónapban magára.

Az egy dolog h a pasi gyűjtögeti hónapokig nem vesz magának semmit aztán 1 összegben meg valami nagyobbat.

2022. aug. 3. 15:31
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Többen megírták már a megoldást!

Nyissál egy új számlát és utaltasd oda a fizetésed.Ahhoz nem tud hozzáférni, nem tudja elkölteni.A szokásos kiadások felét visszautalod a rendes számlára,és egy szava nem lehet.

2022. aug. 3. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!