Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adnátok első házassági évfordulóra?
Figyelt kérdés
31 éves a férjem, mindenünk megvan. Valami kreatívra gondoltam, de eddig még nem volt használható ötletem.2022. júl. 26. 12:45
11/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miért így válaszol az aki nem tud hozzátenni a válaszával.
Amúgy is ha kidobja az neked miért bajod?
2022. júl. 26. 17:30
12/17 anonim válasza:
Próbálok rávilágítani, hogy olyat vegyél aminek örülne is, ne azt aminek az itteni válaszolók örülnének.. de ha 7év alatt ennyire nem ismerted meg, vegyél neki teaválogatást..
13/17 A kérdező kommentje:
De miért gondolod hogy nem ismerem?
Valami új cuccra a műhelybe biztos szüksége lenne, de a keret már nem olyan nagy.
Hagyjuk is majd adok neki egy puszit köszi mindenkinek!
2022. júl. 26. 17:39
14/17 anonim válasza:
Mi visszamentünk oda ahol összeházasodtunk. Klassz hagyomány lett belőle :)
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nagyon cuki!
2022. júl. 26. 19:01
16/17 anonim válasza:
14#
Mi nem vagyunk házasok, de évfordulókon mindig újra randizunk az első randihelyen.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet! :)
2022. júl. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!