Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az újdonságok, mérföldkövek, ha már megvannak a gyerekek?
Tehát ugye az első években mindig jön valami újdonság, egy új mérföldkő. Összejöttök, első közös utazás, összeköltözés, eljegyzés, házasság, első gyerek, második gyerek, x. gyerek. Esetleg közben egy lakásvásárlás, bár ilyen árak mellett... :D
Utána mik vannak?
Fiatal vagyok, nem voltam még házas, csak érdeklődők.

Minden gyerek 20-25 évre ad programot: ovi, suli, gimi, fősuli. Mindig van valami.
Sok közös cél van: éves nyaralás, autó csere, tanfolyam, új munkahely, lakásfelújítás, stb. Mi most hétvégi telket akarunk.
A nyugdíjaséveinket is tervezzük, bár még csak most lépünk a negyedik X-be mindketten, van bő 25 évünk. :) Veszünk egy kis vityillót Görögországban, Albániában, esetleg Horvátországban, a tengerparton. Legalább biztos, hogy meglátogatnak a gyerekek. ;) 10-15 éven belül akarunk egy jobb lakóautót is, és nyaranta bejárjuk Európát. Ezt gyerekekkel annyira nem lenne jó, de ha kirepülnek, kettesben jó buli lesz.

Nálunk 7 és 3,5 évesek a gyerekek, mi 12 éve vagyunk együtt. Most az az újdonság, hogy már a kisebb gyerek is akkora, hogy ő is akar menni hétvégén valamelyik mamához "ottalvós bulira", így mi több év után kicsit kiszabadultunk. Néha elmegyünk iszogatni a barátokkal, néha meg itthon maradunk és végigszexeljük a hétvégét :D Szóval a mostani mérföldkő a "visszatérő szabadság" :D
De egyébként ha a hétköznapi mérföldköveket nézem, a lányunk most kezdi a sulit, a férjem most vált munkahelyet, hosszabb távon karriert is szeretne váltani, én a vállalkozásom bővítését tervezem új piacon. Ha meg továbbra is ilyen remek hely lesz az ország, mint amilyen irányba jelenleg halad, akkor lesz külföldre költözés mérföldkő is. Mindig van valami, amivel lehet foglalkozni szerintem.

#12 #15
Milyen tényeket? Semmilyen tudományos kutatásra való hivatkozás nincsen belinkelve, ami csak kicsit is hihetővé tenné azt, hogy az egyedülálló nők ÁLTALÁNOSSÁGBAN boldogabbak.
Viszont arra több kutatás is van pl. hogy az utóbbi pár évtizedben a nők boldogsági szinte szignifikánsan alacsonyabb, mint 50 évvel ezelőtt, míg a férfiaké nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!