Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok a pasi helyében?
Figyelt kérdés
Szitu: a nő házasodni akar babaváró miatt stb ( egyes okok miatt hitelképtelen mind2 fél)
A nő megmondta a vőlegénynek h venne házat az anyjával de a pasinak nem lesz a nevén a ház .. de ha nem házasodnak össze akkor szétmennek de a gyerek miatt ( aki más pasitól van) jóban maradnak.
Vannak olyan született lúzerek, akik belemennek ilyenbe. Nem igen lehet őket jobb belátásra bírni, szerelmesek (vagy inkább: függnek), és nem hallgatnak a józan tanácsokra.
2022. júl. 22. 09:43
12/25 anonim válasza:
Nem tudják felvenni ha hitelképtelenek, így bukta az egész (azért annyira nem adják könnyen, hogy betipeg valaki hogy terhes és adják a 10millát. Hitelképesnek kell lenni, csak alacsonyabb a törlesztő meg lehet halasztani stb, de hitel). Rokonunk így bukta el, a férj hitelképtelen, úgy dobta vissza a bank mint a huzat.
2022. júl. 22. 09:45
13/25 A kérdező kommentje:
Nekem igen megvan... Csak a csajnak nincs. Mivel én éppen hitelezek tehát ergo tudom pl Hogy a pasi neg. Khr-es a csaj meg napi bej. dolgozik így esélytelen részükről. Babavárót az anyjával meghát ugye nem veheti fel.
Nem rólam van szó én csak egy barát vagyok. Másrészt gyanús neki h a csaj pont azon a héten nem dolgozik amikor ő vissza megy Auszriába és épp akkor jön haza a volt szerelme Hollandiából... Én leakarom buktatni a csajt de nem tudom hogyan...
2022. júl. 22. 09:45
14/25 A kérdező kommentje:
Én ezzel nyugtatom a pasit h nem fognak hitelt kapni ,de a csaj már felmondta az albérletet, az anyja hirdeti a házat stb... Itt a házasságról van szó, mert ha csalja akkor azt tudni akarja biztosra... Pl. Nekem a barátnőmet kamuzta h novemberben bulizni voltak együtt aztán véletlenül kiderült h nem... Erre még s csajnak az volt a válasza h úgy berúgott barátnőm h nem is emlékszik rá h náluk volt -.-
2022. júl. 22. 09:48
15/25 anonim válasza:
Végül is mivel a hitel 100% bukta lesz, emiatt a srác megúszhatja, hogy legalábbis ebben palira vegyék.
A csaj meg ilyen mentalitással, úgyis dobni fogja, hogy keressen egy hitelképes ürgét.
2022. júl. 22. 09:50
16/25 A kérdező kommentje:
Oké, de a felesleges házasságot elakarná ő is kerülni mivel már egyszer volt házas... Kint dolgozik nettó 800-at keres + napin dolgozik.a csaj is elv. 230-at hazavisz ő is + családi oké az nem sok... Decemberben 1 millát elbaszott a csaj kb semmire...
2022. júl. 22. 09:56
17/25 anonim válasza:
Ha el akarja kerülni, mégis mi a gond? Ki tart fegyvert a fejéhez, hogy vegye el?
2022. júl. 22. 10:00
18/25 A kérdező kommentje:
Hát az a baszott nagy szerelem.. mi más... Csak idióta, mert sejti h csalják, de biztosra akar menni...
Barátnőm szabin lesz azon a héten gondolta h megkérdi menjek el vmerre de az még nem bizonyíték ha elutasítja.
2022. júl. 22. 10:02
19/25 anonim válasza:
a hitel közös vagyon, a házasság után szerzett vagyon is közös. Ez alól csak külön szerződéssel lehet kibújni, amit, ha van egy csöpp esze a pasinak, nem ír alá.
2022. júl. 22. 10:11
20/25 anonim válasza:
Ha hitelképtelenek, babavárót se kapnak , az is hitel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!