Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jött be ez a babona? Ki melyik hónapban házasodott?
Azt mondják, hogy
ha januárban házasodsz, özvegység vár rádha februárban tesztek fogadalmat, egy életen át támogatni fogjátok egymást.
ha márciusban házasodtok, az otthonotok nem lesz túlságosan védett a problémáktól.az áprilisi házasságkötés változásokkal teli házaséletet ígér.ha májusban keltek egybe, sok idegen beleavatkozik a kapcsolatotokba.
a júniusi frigy hosszú és békés életet ígér.ha a virágok hónapjában, júliusban van a nagy nap, akkor a házasságotok tele lesz édes emlékekkel. ha augusztus hevében ülitek meg a lakodalmat, akkor örökre egymás társai és barátai maradtok.
a szeptember aranyló fényében kötött házasság zavartalan és békés lesz.ha az októbert választjátok, sok akadályt kell leküzdenetek majd.ha a ködös novemberben mondjátok ki az igent, akkor megnyertétek a főnyereményt, mert a szerencse mindig jelen lesz a házasságotokban.
ha december hidegét választjátok erre az alkalomra, a szerelem csillaga évről évre fényesebben ragyog majd fölöttete
…a babona az nem egy tudományos megalapozása semminek, ez meg ráadásul még csak nem is valami nép megfigyelés, szóval… :)
De hogy belekapaszkodhasson bárki és használhassa debezzegezni, tessék:
Áprilisban házasodtam- évekkel később pontosan ugyanazon a napon (dátum szerint, természetesen egy másik évben) váltam el és hidd el, nem hisztiztem a bíróságon, hogy arra a napra tűzzenek tárgyalást.
..nos akkor ez mégis mi? Változásokkal teli vagy épp az időpontjában állandó? :D
Kérlek, ne haragudjon meg, az, akinek egy hangyalábnyit is szimpatikusak az efféle babonák, de nagyon nagy butaságot sugall…
Nem hiszek a babonákban.
Egyébként decemberben házasodtunk, most lesz majd 11 éve. Minden rendben van velünk, boldogok vagyunk:). Egy kapcsolat az adott 2 emberen múlik, semmi máson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!