Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez normális dolog vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog vagy én vagyok “hisztis”? Mit csinál egy apa? (Apa-férj “feladat”)

Figyelt kérdés

Gyeden vagyok itthon egy 10 hónapos babával.

Egy napon úgy néz ki, amikor a férjem a dolgozik, hogy reggel felkelünk, a baba cicizik, utána reggelit készítek magamnak és a férjemnek ( általában később kell fel, szóval 30 perc van a reggelik között, amit mindig én csinálok meg).

Elmegy dolgozni, én pakolom el a munkaruháit, aznapra ételt, innivalót.

Egész nap a picivel vagyok, házimunka stb…

Este haza jön, én adom tányéron elébe az ételt. Tehát én szedem ki neki az ennivalót.

Hétvége ugyanez csak ő egésznap tv-t néz.

Magyarul semmit nem csinál itthon, én viszont mindent a boltba meg, én vásárolok, mindig én vagyok a gyermekkel. Persze szeretget, összebújúnk néha, de ha valamin kiborulok akkor már hisztizek…

Nekem nem volt apa/férj mintapéldám gyerekkoromban.

Vagy feleség-férj példa.

Ez teljesen normális vagy jogosan zavar ez az egész?

#apa #férj #Túlzottmunkautanipihenes #Anyatulhajszolt
2022. jún. 20. 13:53
1 2 3 4 5
 21/48 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
#16 így, ahogy mondod.
2022. jún. 20. 14:36
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. Van egészséges életmód, mozgás, friss vegyszermentes zöldség-gyümölcs, modern szerszámok és kiegészítők, porcerősítő. Attól, hogy hagyományos életet élek, még használhatom a tudomány "csodáit". Ha neked ez felfoghatatlan, hát ez van.
2022. jún. 20. 14:41
 23/48 anonim ***** válasza:
93%
22: Egyelőre nincs mit felfogni, mert nem válaszolsz, tehát nincs infóm az életedről. Feltettem egy rakat kérdést érdeklődésből, kiváncsiságból, de nem akarsz válaszolni.
2022. jún. 20. 14:44
 24/48 anonim ***** válasza:
83%

Megmondtad hogy a baba után nem szolgálod ki,változások lesznek.

Ezt egy hónapig tudtad betartani következetesen.

Itt van a gond.

2022. jún. 20. 14:47
 25/48 anonim ***** válasza:
92%
Sok nő elköveti ezt a hibát. Annyira te akarsz a világ legnagyobb főnyereménye lenni, hogy közben nem veszed észre, megalázod saját magad. Nyugodtan állj ki magadért, nem lesz semmi baja, ha kap néha feladatokat. Először is, szedje ki magának az ételt.
2022. jún. 20. 14:50
 26/48 anonim ***** válasza:
59%
A gyakorin ez a téma az egyik legmegosztóbb, és szinte biztos, hogy mindenki le lesz pontozva, mert erre sosem születik jó, mindenki által elfogadható válasz. Nem gondolom, hogy hisztiznél, de tény: a nők többsége bizony hasonlóan él. Köztük én is. Két gyerek, egyelőre félállásban mentem vissza mellettük dolgozni, de mivel a férjem konkrétan tényleg reggeltől estig gürizik, hogy mindenünk meglegyen, eszem ágában sincs még csesztetni azért, hogy itthon takarítson. Reggel 6kor elindul dolgozni, én is megcsinálom a reggelijét, pakolok neki kaját aznapra, és utána enyémek a gyerekek, elindítom a napjukat, és elmegyek én is dolgozni. Meló után van még egy kis időm, mire megyek értük az oviba, addig szoktam főzni, takarítani, utána pedig estig a gyerkőcökkel vagyok, elmegyünk vásárolni, vagy játszótérre, este jön haza a férjem, akkor szokott a gyerekekkel lenni, nekem addig van időm magamra, olvasni egy kicsit, beülni egy kád vízbe, stb. Hogy fárasztó-e? Nagyon. Hogy lehetne-e jobb? Biztosan, de egyelőre ennyi telik tőlünk. Ahogy nőnek a gyerekek, egyre könnyebb lesz majd. Ettől függetlenül a férjem is kiveszi a részét az itthoni dolgokból pl. hétvégén, de tudom, mennyit dolgozik, és ha csak pihenni szeretne, nem csesztetem emiatt, néha a gyerekeket is "lepasszoljuk", és kettesben csinálunk valami programot, hogy mi is feltöltődjünk egy kicsit. Mindketten beletesszük minden energiánkat abba, hogy a lehető legjobbat, legtöbbet hozzuk ki anyagilag is a helyzetből, és igen, ez most azt jelenti, hogy a házimunka jelentős része rám hárul, ahogy a gyerekek is. De nekem ez nem okoz gondot, míg másnak igen. Nem vagyunk egyformák.
2022. jún. 20. 15:12
 27/48 anonim ***** válasza:
8%

Eljár melózni, mint egy állat, hogy legyen kaja, villany, pelenka, orvos,...

Miközben te otthon babázol és nem csinálsz semmit.

Mi lenne veled, ha ő nem lenne, éhen dögölnétek a kicsivel!!!

2022. jún. 20. 15:13
 28/48 anonim ***** válasza:
98%

"Eljár melózni, mint egy állat, hogy legyen kaja, villany, pelenka, orvos,..."

A gyerek előtt ezek ingyen voltak, hogy akkor nem kellett dolgoznia? Egy felnőtt ember aki dolgozik. Azt a kutya mindenit, micsoda áldozat, amit kizárólag a családért hoz meg az a szegény ember. Szobrot ne állítsunk neki?

2022. jún. 20. 15:19
 29/48 anonim ***** válasza:
86%
Nem dögölnének éhen, egy anyuka sem halt még bele, ha egyedülálló lett. Ezt csak ti akarjátok hinni, a csicska feleségek, meg a férfiak egy bizonyos része.
2022. jún. 20. 15:20
 30/48 anonim ***** válasza:
91%
27.Nem kellett volna gyereket csinálnia...
2022. jún. 20. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!