Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez normális dolog vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog vagy én vagyok “hisztis”? Mit csinál egy apa? (Apa-férj “feladat”)

Figyelt kérdés

Gyeden vagyok itthon egy 10 hónapos babával.

Egy napon úgy néz ki, amikor a férjem a dolgozik, hogy reggel felkelünk, a baba cicizik, utána reggelit készítek magamnak és a férjemnek ( általában később kell fel, szóval 30 perc van a reggelik között, amit mindig én csinálok meg).

Elmegy dolgozni, én pakolom el a munkaruháit, aznapra ételt, innivalót.

Egész nap a picivel vagyok, házimunka stb…

Este haza jön, én adom tányéron elébe az ételt. Tehát én szedem ki neki az ennivalót.

Hétvége ugyanez csak ő egésznap tv-t néz.

Magyarul semmit nem csinál itthon, én viszont mindent a boltba meg, én vásárolok, mindig én vagyok a gyermekkel. Persze szeretget, összebújúnk néha, de ha valamin kiborulok akkor már hisztizek…

Nekem nem volt apa/férj mintapéldám gyerekkoromban.

Vagy feleség-férj példa.

Ez teljesen normális vagy jogosan zavar ez az egész?

#apa #férj #Túlzottmunkautanipihenes #Anyatulhajszolt
2022. jún. 20. 13:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az a fárasztó, hogy mindez a nőre hárul míg nézi ahogy a férje mereszti a seggét a tv előtt.
2022. jún. 20. 14:16
 12/48 A kérdező kommentje:

Nyílván leültünk már beszélni, de ő nem lenne velem, ha nem szolgálnám ki (ezt a napokban tudtam meg). Mondtam is neki, hogy baba érkezése után ezt felejtse el, de ezt csak egy hónapig tartotta be. Amúgy sem vagyok egy hisztis típus, de ha vmit sokadjára mondok el és nem érti meg, akkor dühös leszek!!! Főleg, ha gyerek miatt kérem, mert áll és mindent elér, amit eddig nem (kellett volna).

Nem a házimunkával van a bajom vagy a főzéssel (3fele szoktam főzni), hanem nekem nincs is társaságom, nincs közös program 3-asban. Max. kettesben (erre nem panaszkodhatok).

2022. jún. 20. 14:16
 13/48 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy te szeded neki ki az ételt, ez milyen már. Jogosan zavarnak a dolgok, de miért csinálod?
2022. jún. 20. 14:17
 14/48 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
98%
Ne haragudj, de ha a szemedbe megmondta, egy csicska vagy, szolga vagy, te meg tűröd, akkor épp megeszed, amit kifőztél, erre nem tudok mást mondani.
2022. jún. 20. 14:21
 15/48 anonim ***** válasza:
89%

Elég nagy a különbség a hagyományos családi szerepek/modell és eközött a kihasználás között. A férjed azt gondolja mert gürizik, megoldotta a feladatát, innentől a te dolgod kiszolgálni őt. Nagyon erősen kétlem, hogy a gyerek előtt nem ugyanezt várta el és nem ugyanígy viselkedett. A TV előtt lenni hétvégente, a gyerekhez sem nyúlni, szólni, az több mint szánalmas.

Ez egy kudarcra ítélt házasság, egyenes út vezet az egyedülálló anyasághoz (akár vele maradsz, akár nem). Késő már visszapörgetni az időt, de talán a jövőben tanulsz belőle. Kezdd el tervezni hogyan fogod a gyereket felnevelni egyedül, mit tudsz csinálni, milyen lehetőségeid vannak.

2022. jún. 20. 14:26
 16/48 anonim ***** válasza:
98%
Ja és akkor most jön az a rész, hogy azért tűröd az alázást, mert nincs hova menned a gyerekkel, meg amúgy is annyira szereted. Egészségedre.
2022. jún. 20. 14:26
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

10: Nincsen elhízás, foghíj, isiász, érelmeszesedés, demencia, reuma, porckopás meg a többi szokásos betegség 40 év felett? Te hány éves vagy?

Melyik csodafalu ez?

Én nem is vagyok annyit ébren egy nap, hogy beleférjen annak a fele, amit felsoroltál. Nekem is voltak hajtós időszakaim 6-9 óra alvással, de az nem megy 110 vagy akár csak 60 éven át!

2022. jún. 20. 14:29
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

"ő nem lenne velem, ha nem szolgálnám ki (ezt a napokban tudtam meg)"

Nincs rokonotok, aki segítene? Nagybácsi, nagyszülők, testvér?

Már azzal is előrébb volnál, ha ketten lennétek a babával.

Mért akarsz vele maradni?

2022. jún. 20. 14:31
 19/48 anonim ***** válasza:
96%

10: Alkoholisták, dohányosok, munkamániások, depressziósok, epekövesek, vesebetegek, szívbetegek, dohányosok, rákosok sincsenek abban a faluban?

Nagyothallók, rövidlátók, távollátók?

Időskori cukorbetegek?

2022. jún. 20. 14:35
 20/48 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem mi a célod ezzel a kérdéssel. Leírtad, kihasznál, a fele is elég ahhoz, hogy kitedd a szűrét. Férfi vagyok, de ha lesz gyerekem biztosan sokat foglalkoznék vele, de egyébként most is a házimunka jó részét én csinálom. El sem tudnám képzelni, hogy így éljek és ennyire kiszolgáltassam a páromat, mondjuk ismerem a szitut, apám ilyen volt, gyerekként ezt megélni felér egy halállal,inkább a válás...Felnőtt vagy, gondolkozz már egy kicsit.
2022. jún. 20. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!