Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mitől érzitek nőnek magatokat?
Párkapcsolatban attól, hogy akarnak.
Önmagamban meg attól, hogy megfelelek magamnak, elégedett vagyok magammal és közelítek a saját nőideálom képéhez. Azt elég nehéz körülírni, hogy milyen az a nőkép, amit követendőnek tartok, nincs igazán konkrét személy, aki megfelelne ennek, csak bizonyos tulajdonságok összessége.
Csak trivialis pelda
Aki szexre akar csak használni az melletz egy hasznalati rongynak érezném magam
De aki meg pl kinyitja nekem a kocsiajtot is meg lesz.rja az osszes nőt es engem helyez feléjük mindenkinel magasabbra vagy a tenyerén hordoz tisztel becsul büszkén mutat be mindenkinek az mellett igazi nőnek erzem magam
De ennek a legaprobb jelei is megvannak külön külön. Csak igy szélsőségesen fogalmazva helybol latszik
Folyt kicsit bonyolitom.:
Valahol le is van irva a nő a ferfotol lesz nő, a férfi pedig a nőtől férfi.
Ugyanis ezek VISZONYSZAVAK
Mint a nappal es ejszaka
Csak azert van koztuk kulonbség mert egymás inverzei. Es egymástol lesznek azok amik. Azaz a feny hatarozza meg mi az a sotetség es forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!