Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatod vagy ellenzed, hogy házastársad abban az időben, amikor otthon vagy veled is lehetne, rendszeresen, heti egyszer-ketszer edzőterembe ( vagy más sportra) megy?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 08:56
12/20 anonim válasza:
Nem ellenzek semmi ilyesmit, sőt, nyugodtan elmehet ha akar , akár kikapcsolódni is. Attól, hogy szeretjük egymást, még nem vagyunk összenőve. Nálunk a férjemnek pl olyan hobbija van amihez bizony el kell mennie itthonról és ezt a munkaidő miatt csak hétvégén tudja megtenni. Havi 2x általában el szokott menni. Nincs vele semmi baj.
Én pl edzés miatt alapból 2 órával később érek haza minden hétköznap, mint egyébként érnék. Addigra ő már itthon van. Neki sincs ezzel semmi baja.
13/20 anonim válasza:
Nem kötöm ki, hová mehet, mert nem a gyerekem és ez fordítva is igaz.
14/20 anonim válasza:
A házastársam épp nincs itthon 3 hétig, mert messze élő rokonokat látogat. Én ezt is támogatom, durva, mi? :D
15/20 A kérdező kommentje:
A férjem azt mondja, hogy az természetes, hogy ő elmegy, hogy kifújja magát munka után, hogy stresszt levezet,mozog munka után, de mivel én csak itthon elvagyok, csak a gyed van, ami kevés pénz is, ezért nekem sehova nem jár elmennem, ezt vállaltam a gyerekekkel együtt, nem azt, hogy szórom a kevés pénzemből a drága edzésre a pénzt, meg meg akarok arra az időre szabadulni a gyerekektől mást leterhelve, csak, hogy szórakozzak.
2022. máj. 31. 20:51
16/20 anonim válasza:
Támogatom, menjen edzeni, motorozzon, csináljon, amit szeretne. Pedig kis gyerek is van, gyerekvállalás témakörben le voltam pontozva hogy munka után "hagyom" hogy menjen edzeni :D
17/20 anonim válasza:
Én énekkarba járok, amikor a férjemmel is lehetnék. Sőt, néha több napra elutazom, meglátogani az anyukámat, meg az övét is, mert egy városban laknak. Ő meg számítógépes játékokkal játszik időnként. Vagy elmegy sörözni a munkatársaival.
18/20 harebell válasza:
A férjed hozzáállása természetesen nem normális, kérdés, hogy mit lépsz, kiállsz-e magadért, tudod-e ezt vele tisztázni.
19/20 anonim válasza:
#15:
A gyerek a férjedé is, a szórakozás neked is jár. Maradjon akkor otthon ő, és üljön non stop otthon.
Mikor vált ilyenné ez az ember? Minek szültél egy ilyennek?
Mi az, hogy te vállaltad ezt a gyerkkel együtt? Közösen vállaltátok.
20/20 A kérdező kommentje:
Mikortól nem dolgozom és csak a gyed lett.
2022. jún. 7. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!