Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aliexpress menyasszonyi ruha?
Valakinek van tapasztalata? Ugye jól sejtem, hogy 100 euroért nem lesz olyan, mint a képen?
Ha nem is áll pont így, az nem bah, varrónő rám igazítaná. Az lenne a nagyobb baj, ha rossz a minősége.
Köszi a választ!
Azóta találtam mégegy szépet, egy másik oldalon, az 200 dollár.
Az vajon milyen lehet? Azt írják, hogy high quality
Itt van : [link]
Ez konkrétan ÁLOMRUHA. 🥰
Tudom, élőben célszerűbb venni, de nincs pénzünk szalonos, többszázezres ruhákra.
5, nem akarok nagyképű lenni, sőt, nem tartom előnyösnek, de pici fokhagymagerezd fenekem van. Kb mint a csajnak a képen. Az más kérdés, hogy rossz minőséget nem akarok. Amúgy eleve nagyobbat szeretnék venni egy mérettel, mert úgy jobban rám lehet igazítani.
De köszönök minden választ!
Akkor viszont nem tudom honnan szerzek jó áron, max 80.000Ft szép ruhát....
Nem ilyen extra és nem ennyire "menyasszonyos", de nézz körül a Charme nevű üzlet webshopjában, vannak rövid és hosszú menyasszonyi ruháik is. Mammutban és Árkádban van üzletük.
Én nem vettem volna netről menyasszonyi ruhát - azért jó az ha látod, hogy áll rajtad, mennyire hosszú, mennyire passzos és főleg hogy milyen az anyaga. Szeretnél egész délután-este valami fülledt nejlonban párolódni? Szerintem ne rendelj...
Nézz körbe facén esküvős csoportokban, árulnak egyszer hordott szép ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!