Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak külföldi lakcímmel rendelkező magyar állampolgár nem magyar állampolgárral házasodhat Magyarországon polgári esküvő keretein belül?
Figyelt kérdés
Ezen kívül alkérdésem még az is, hogy van különbség EU-tag állampolgár és nem EU-s tag külföldi esete között az adott helyzetben?2022. máj. 18. 18:59
11/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, tízes, mind az infódban, mind a kérdéseddel! Amúgy szerintem azért nem jelentettem be, mert szerintem megvan valahol a rendetlen holmijaim mélyén az összes többi kártyámmal együtt, amelyeket csak Magyarországon lehet használni. És igen: rendetlen vagyok nagyon, több éves káoszokat hurcolászok magammal sok költözés után, hogy majd egyszer rendet rakok, de valahogy sosem kerül rá sor.
De jogos nagyon a felvetésed, köszönöm, és amúgy útlevéllel igazoltam magam mindenhol azóta, hogy nem találom a személyimet. Mondhatni nem is értem, hogy mi szükség van személyi igazolványra, ha mindenhol kiváltható útlevéllel is, nem úgy, mint fordítva.
2022. máj. 25. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!