Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő akinek biszexuális férje?
A férjemről 2 éve derült ki hogy biszex.
Előtte soha nem mondta - igaz nem is kérdeztem, és nem is volt vele semmi gond: gyerekek vannak (tőle), szex rendben. Mégsem tudtam az ilyen irányultságáról.
2 éve váratlanul haza szaladtam, és ott találtam az egyik barátjával meztelenül. Iszonyú zavarban voltak, nagyon megsajnáltam őket. Mondtam nekik, hogy semmi gond, csak engedjék meg hogy végig jelen legyek, hogy tudjam azt hogy miről is szól ez a férfi biszex? Eleinte húzódoztak, de mondtam hogy nem zavar, és hogy nagyon kíváncsi vagyok!
Úgyhogy beültem mozizni. Hát, engem nedvesre izgatott a látvány...
Eszembe jutott, hogy ha már újdonság, tegyünk rá egy lapáttal - és bekérezkedtem közéjük - erre meg a párom lepődött meg... (mindig is fantáziáltam két pasiról, hát megléptem)
Rendkívül jól tudom kontrollálni őket, egy igazi szuper kis hármassá lettünk. Hát, nálunk így történt... (senki nem is sejti ezt a felállást!)
Szerintem az enyém is biszex,csak tagadja,még önmaga előtt is.
Amúgy gratulálok,le a kalappal előttetek hogy ilyen nyitottak és korrektek vagytok egymáshoz.4/9-es szintén.Ritka az ilyen, persze ebben az országban nagyon vigyázni kell ezzel a témával.Rengetegen szeretnének így élni,
csak könnyebb inkább bántani az ilyen párokat,miközben a fél karjukat odaadnák ha ők is megtehetnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!