Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg lehet egy házas nőnek “kifejezetten kielégítő” szexuális élete?
A rendőr felesége otthon van három férfival. Mikor a férj hazajön, a három ember kimegy az erkélyre elbújni, de csak három zsákot találnak, és abba bújnak bele.
Bemegy a rendőr a felesége szobájába:
– Tudom, hogy megcsalsz, most is férfi volt nálad!
Kimegy az erkélyre meglátja a három zsákot, az egyikbe belerúg, az elkezd ugatni. – Ebben csak egy kutya van – gondolja a rendőr.
Belerúg a másikba, az elkezd nyávogni. – gondolja ez biztos csak egy macska.
Belerúg a harmadikba, semmi. Belerúg még egyet, megint semmi.
Belerúg egy hatalmasat, a pasi a zsákban végre megszólal:
– Krumpli vagyok, nem érted b+, krumpli!!!
37F incel
Igen, mert nemcsak f.s házasságok léteznek. Ezenfelül léteznek még kulturált és erkölcsös nők is, akik nem fogják a férjüket megcsalni bármilyen jöttmenttel.
(azt meg nem tudom, hogy gondoltad, hogy veled olyan jó lenne :D lehet, a férje köröket ver rád minőségben)
A HR-s p...kat meg ki kellene rúgni, amiért személyes adatokat fecsegnek el más kollégákról.
Gusztustalan tőled, hogy azért mert megkívántál egy házas, családos nőt, bevizionáltad, hogy biztos "ráférne", bepróbálkozol, aztán hitetlenkedsz, mikor elhajt.
Mit gondolsz magadról, hogy minden családos nő álma vagy, felrúgná miattad a házasságát, mert a férjével biztos nem...? Gondolod, a férje nem látja, hogy milyen jó nő? Ne aggódj, vele szívesen le is fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!