Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » November óta vagyunk házasok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

November óta vagyunk házasok, azóta 5 alkalommal volt köztünk szex. Én ezt baromi kevésnek érzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előtte nem volt ezzel gond, de azóta mintha minden az intim együttléteket ellen játszana.

Voltak problémák (családi, nem igazán köthető a kapcsolatunkhoz), amik sajnos nem voltak előre láthatóak, párom ezzel magyarázza a dolgot de egy kicsit úgy érzem ez csak kifogás.

Én rendszeresen flörtölök a párommal, nem tekintem biztosnak a helyzetet csak azért mert meghazasodtunk, keresem a kegyeit, randikat szervezek, legalább heti 2x romantikus vacsora, minden nap kávé valami elegáns helyen, stb, nem érzem hogy ne tennék eleget.

2022. ápr. 18. 03:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Elmondása szerint nem érzi magát jól mert nem látja a családját rendszeresen. De szerintem ez kifogás, mert előtte meg mást se hallgattam csak hogy költöztünk már el…én persze megoldottam mert minden szart megoldok….

Mindegy is, adok meg egy pár hetet a dolognak mert próbálok valami komolyabb beszélgetést összehozni. A gond az, hogyha szóba hozom akkor vagy kiakad vagy totál érdektelen. Én is felek hogy válás lesz ennek a vége hosszú távon ha így marad.

2022. ápr. 18. 16:04
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban csak kifogásnak tűnik, ha ő is el akart költözni, az viszont nem világos, hogy miért 200km a távolság, 2 utcányira, vagy 20km-re is mehettetek volna. Nyilván ő is beleegyezett, a kapcsolatot meg lehet 100 módon tartani, ez a szex hiányra nem kifogás.

Lehet a kiakadás/érdektelenség annak szól, hogy azzal piszkálod, hogy miért nincs szex, nem azt kérdezed mi a baja minden szexuális összefüggés nélkül. Érdemes volna más megközelítést keresned!

2022. ápr. 18. 16:35
 23/30 A kérdező kommentje:

Hidd el, amikor egy hónap kimaradt, meg a második meg a harmadik, én próbáltam leülni egy teával a kanapéra, megkérdezni mi a gond, próbálni megérteni mi a gond, találtunk megoldást is, de nem használt.

Én úgy érzem megtettem mindent, már nem nagyon érdekelnek a kifogások. Abban bízok hogy valami változik, most itt a jó idő, jön a nyár, stb…

Epkoltozni azért költöztünk oda ahova, mert mindketten szeretjük azt a várost és igazából élvezzük is az ott töltött időt, stb…

2022. ápr. 18. 17:27
 24/30 anonim ***** válasza:
64%
Első valszolonak és a kerdezonek is! Azt írtad "50 felettiek vagytok"?Csak megsugom, akinek magas a libidoja annak meg 50 felett is az. Én 56 éves vagyok, heti 3 simán. Kérdező! Ne keresd a kegyeit, ez a leghosszabb amit tehetsz. Azt hiszi veled bármit meg lehet tenni. Beszélj vele, aztán vagy lesz változás vagy nem. Ha nem szakíts vele.
2022. ápr. 19. 03:17
 25/30 A kérdező kommentje:
Írtam már feljebb, hogy 30 körüliek vagyunk nem 50
2022. ápr. 19. 06:29
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
Jajj mindig ez a szakíts és keress mást... És ha majd vele is elromlik, akkor megint mást keressen? Ha nem sikerült megoldani, akkor kérjetek segítséget kívülállótól, lehet, hogy már a terápia ötlete ráébreszti, hogy bajban vagytok. Lehet, hogy ő egyáltalán nem érzi át, hogy neked ez mennyire rossz, és lehet, hogy te meg nem veszed észre, hogy depressziós, vagy akármilyen gondja van, és a legkisebb baja is nagyobb a szexnél.
2022. ápr. 19. 11:13
 27/30 A kérdező kommentje:
Fél év alatt már azért lenne jele annak, ha valaki ennyire depressziós, és hidd el, próbáltam kikérdezni mi lehet a gond, van-e valami egészségügyi probléma, stb. A megoldás embere vagyok, de fél év az sok idő.
2022. ápr. 19. 18:31
 28/30 anonim ***** válasza:
6%

Nálunk heti 5x van... ez irtó gáz.

De miért vagy vele? :D Mert ez nem házasság.

2022. ápr. 20. 12:35
 29/30 anonim ***** válasza:
41%
26-os, akinek problémája van, az menjen el kezeltetni magát, és ne a másiktól várjon megoldást, és húzza le őt is a francba.
2022. ápr. 20. 12:36
 30/30 anonim ***** válasza:

Innen kezdjed a téma megközelítését és a problémákra a megoldás keresést !

De, az Emese férjének (Lengyel Sándor) a programjait is meglátogathatjátok (erősen javaslom).

Keresd őket facebookon és nézd meg, olvasgasd a hírleveleit is.

[link]

2022. ápr. 22. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!