Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ukrán feleség? Tényleg a házasság fontos nekik?
Nekem már kettő komoly kapcsolatom, ukrán nőkkel.
Hozzám költöztek.
Határ közelében élek, vállalkozó vagyok.
Sokkal dolgosabbak mint a magyar csajok, összes haveromnak mondtam hogy nézzen körül errefelé, pár jó szóért már lesz is csajuk,aki mos főz takarít, és nem csak a kifogásokat keresi mint a magyar csajok többsége.
pár jó szóért már lesz is csajuk,aki mos főz takarít, és nem csak a kifogásokat keresi
Kár, hogy magyar vagyok, mert már rohannék is valami határmentő vállalkozóhoz főzni-mosni-takarítani. Legjobb.
#1: Szóval még veletlenül sem a te hibád, hogy ki akarod magad szolgáltatni?
Szerencsére igen kevés nő hajlandó erre. Na és mi lett, az első ukrán menyecskével? Csak nem lelépett egy gazdagabb pasival. Te csak az ugródeszka vagy nekik. Azért szolgálnak ki, hogy megvessék a lábukat és majd lelépjenek. Ők sem hülyék, hogy csak úgy a csicskád legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!