Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokban a kapcsolatokban, házasságban, ahol a vágy és a szerelem eltűnt, kezdetbe lángoló érzések voltak?
Nos, én egy 5 és fél éves kapcsolatról tudok nyilatkozni.
Lassan szerettem bele, sőt, ahogy utólag visszaemlékszem, sok mindent ő erőltetett, és én azért mentem bele, mert féltem, hogy másképp elhagy. (Az előtte lévő kapcsolatom nagyon csúnyán végződött, minden rossznak el lettem hordva.)
Természetesen voltak szenvedélyes részei is a kapcsolatnak, de nem úgy indult. Részemről hűlt ki, mondjuk nem véletlenül. Nagyon sokat tett érte...
Nálunk eltűnt mert elkezdett leértékelni a srác, csak amiatt mert csak a lángolás miatt már megkapott.
Szoval egymásra találtunk, helybol ősszhang volt koztunknes hatalmas kémia, ugyanaz a végzettségunk is stb, valojában egyenes ut volt ahhoz hogy mindenben passzolunk simán tökéletes kapcsolatunk is lehetne.
Azaz nem kellett értem kaparni csillagokat lehozni meg semmi.
Egy idò mulva azt hitte elég csak a f.rka a kapcsolatba es lekezelt szexkapcsolatra is.
Szoval egy férfinek valszeg nem elég ha a nővel mindenben passzolnak. Minden tokéletes.
Az ugy nekik nem kell.
Ezek csak érzelmek, hormonok, aktuális állapotok...
Szóval persze, hogy el tud tűnni hosszú kapcsolatban is. Egyhosszú kapcsolatban egy idő után már mind2 félnek aktívan dolgozni kell, hogy izgalmas és szenvedély is legyen.
A másik meg, h a fellágolásnál még nem ismered annyira azt az embert, idealizáljuk, rajongunk, aztán szép lassan ahogy megismerjük, simán összetörik a róla alkotott kép és máris nem annyira vonzó, mint gondoltad..
Lényeg a lényeg, simán eltűnhet a nagy szenvedélyes lángolással induló kapcsolatokból is az évek alatt, sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!