Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy házas férfi más nőre kezd felfigyelni, az mindig azt jelenti, hogy a házasságban van valami gond?
Én őt nem így ismerem. Egy nagyon csendes , rendes srac amúgy. Soha nem célt bent senkivel viszonya, azért finoman utána infóztam. Mindenki egy szorgalmas, rendes srácnak ismeri.
Én nem gondolom, hogy össze vissza csalná a feleségét. Nem az a karakter.
#22:
Most mire keresel választ valójában? Úgy egyszerűbb lenne kitalálni, hogy milyen hazugságot akarsz olvasni.
Két lehetőség van.
1. Hűtlen típus, csak te nem tudsz róla. Meg fogja csalni a feleségét, és lehet, hogy veled.
2. Hűséges típus. Akkor se fog kezdeményezni, ha otthon a felesége egy sárkány, te naponta kelleted magad, ő meg eleped érted.
Olyan nincs, hogy hozzád hűséges lesz, csak előtte el kell szeretni a csúnya, gonosz felesége mellől.
Ó te kis ártatlan...
Akadj le róla, és kész. Nem kell ezt ennyire bonyolítani, ha úgyse akarsz tőle semmit. 😉 Csak az bánt, hogy ő az első évek óta, akinek lehet, hogy tetszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!