Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy házas férfi más nőre kezd felfigyelni, az mindig azt jelenti, hogy a házasságban van valami gond?
Egyrészt nincs olyan házasság, ahol évekig nincs egy vita vagy egy sértődés, vagy nincs valami más probléma, mondjuk anyagi gond vagy egészségügyi, ami miatt az ember nem boldog épp. Ha ebből indulsz ki, akkor bárkire mássz rá nyugodtan, lesz olyan sebezhető időszak, mikor bele tudsz mászni a házasságába, csak türelem és kitartás kérdése.
Másrészt az, hogy néz, meg bejössz neki, azt jelenti, hogy nem vak. Vakságot az se fogad, aki hűséget igen. Akkor se, ha a felesége számára a legszebb nő.
Harmadrészt te nem tudsz róla semmit. Én voltam így kollégával, hogy azt hittem, hogy mekkora jó arc. A kolléganőm a szomszédja, olyanokat mesélt róla, hogy leestem a székről. Szétcsalja a feleségét, aki nem mer válni (se), mert retteg tőle, terrorban tartja.
Látom nem érted a kérdésem lényeget. Azért mert festészet egy kérdést, milyen jogon ringy.zol le bárkit?
Nem màsztam rá senkire és nem is fogok, ne legyél már ilyen savanyú gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!