Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi keresés után lehet megtalálni az igazit? (Kb hány év)
"Szóval én sosem kerestem társat, jött vagy nem. Talán ennek a hozzáállásnak köszönhetően."
Meg a francokat. Jó eséllyel az előnyös külsődnek és kellemes személyiségednek köszönhetően.
Én sem kerestem sosem. Csakhogy én jelenleg is lassan 8 éve "apácáskodom", 30 évesen... Ja, hát tény, hogy szarul nézek ki meg "uncsiiiii" vagyok...
#3 Teljesen jó megfogalmazás.
A belefektetett munka, a folyamatos beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés.
A kapcsolat halála a csend.
Miért van lepontozva az, aki nem KERESETT társat?
Persze, már a Tinder világában élünk, de azért szerintem még mindig gyakori, hogy csak belebotlasz valakibe, akivel kölcsönös a szimpátia.
Én sem kerestem soha, közös baráti társaságban megismerkedtünk 7 éve és ennyi.
Egy bálban találkoztunk először. Előtte egyikünknek sem volt kapcsolata. Egész éjjel vele táncoltam, reggel hazakísértem és megbeszéltük az első találkozót. Azóta 56+ éve házasok vagyunk, két gyermekünk született és három unokánk.
Ez is egy válasz a kérdésre, de konkrétabb az, ha azt írom, hogy ezt nem lehet időhatárok közé sorolni. Kinek ekkor, kinek akkor, kinek soha.
Nem idő függvénye, hanem, hogy fejben hogy teszed rendbe magad, minél kiegyensúlyozottabb/minőségi időt forditasz arra, hogy helyre tedd magad érzelmileg/fizikailag annál könnyebben találsz olyan ember aki mágnesként kapcsolódik hozzád.
Amilyen minőséget képviselsz magadban, olyan minőségű partner érkezik hozzád, és nem jobb..tehát érdemes magunkon dolgozni, minél jobb a minőség annál jobb lesz a találati arány..hajrá
nincs recept mindenki más, és egyedi, valaki már az oviban eldönti, hogy te leszel a feleségem/férjem...és vagy bejön vagy nem..gondolkodás függvénye, hogyan állsz hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!