Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szivassam meg a férjem szeretőjét?
Figyelt kérdés
Nem kérek negatív kommentárokat, csak ötletek érdekelnek. Párom félre ment 1 évig egy 20 éves kiscsajjal. Én 28 vagyok, 31 lesz a párom. Egy tipikus mai ribi, hosszú fekete haj, műköröm, mellek, segge kirakva. Egyetemre jár, meg itt van a munkahelye a közelben. Gondoltam bemegyek és leégetem valamivel, meg a képeit kirakom szexoldalakra, a telefonszáma megvan, pàrom telefonjából lementettem mikor kiderült. Tippek?2022. jan. 2. 13:03
2/110 anonim válasza:
"meg a képeit kirakom szexoldalakra"
Ez bűncselekmény.
Miért nem a férjedet akarod szivatni? Ő csalt meg?
3/110 anonim válasza:
Lehet a csaj nem is tudta,hogy te vagy neki.
4/110 anonim válasza:
Ti egyébként putriban éltek?!...
5/110 anonim válasza:
Ezzel magadat járatod le, főleg ha a férjeddel maradsz. Meg hát lesz ott még több nő is, mert te kevés vagy neki. Inkább ezen gondolkozz el.
6/110 anonim válasza:
Ferjedet szivasd meg
A nővel neked nincs dolgod
8/110 anonim válasza:
Tippem szerint vagy bajba kerülsz, ha kiteszed a képeit, vagy csak lejáratod magad, ha odamész a munkahelyére.
Hol vagy mit dolgozik egyébként?
10/110 A kérdező kommentje:
Miért lennèk cigàny? Egy diplomás , jól szituált nő vagyok. Irodában dolgozok, elég jó fizetéssel rendelkezem. Pusztán meg akarom leckéztetni a kis riherongyot. Ha meglátjuk a boltban ( a mi városunkban él), akkor mindig mosolyog a páromra, meg jön a közelébe. Direkt a párom miatt költözött ide… A férjemet nem hagyom el, életem szerelme. A csaj egy étteremben dolgozik. Ennyire futotta. Még az egyetemet sem tudja majd lerakni amilyen buta egy liba.. :D
2022. jan. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!