Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor babázás után készültetek, készültök visszamenni a munka világába, a férjetek mennyire vett részt benne, mennyire beszéltétek meg, hogy hogyan legyen majd a jövőben?
Foglalkoztatta vagy azt mondta, hogy old meg, ahogy akarod, ahogy tudod?
Beszéltetek arról, hogy ki viszi-hozza majd a gyerekeket az óviba, hogy lesz a munakhelyre utazás, ki marad otthon szünetben, ha betegek vagy ezt magadnak a munkahelyet úgy szervezted, hogy alap, hogy megoldod? Az apákat érdekli, hogy mit hol hogyan dolgozik majd az anyuka vagy ez nem rájuk tartozik?
Megbeszéltük, de racionális elvek mentén. Ha én harmadát se keresem a férjem fizetésének akkor inkább az én munkám rovására menjen, ha el kell kérni magam vagy kések vagy szülői van…
Megoszthatnánj fele - fele arányban de magunkkal csesznénk ki.
Ajjajj, életed legjobb ötlete volt neki szülni.
Már alapba undorító ahogy leirod itt, hogy miket mond.
Nem is értem felnőtt emberek, 2 gyerekkel és ilyen dolgokat nem vagytok képes meg beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!