Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lehet szerintetek kivívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szerintetek kivívni egy házasságban a tiszteletet úgy, hogy a feleségem eddig nem igazán nézett fel rám?

Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem mintha csak egy lakótárs lennék akinek meg lehet mondani, hogy mit hogy csináljon, ugyanúgy a szex is csak nagy unszolásra akkor van ha Ő belemegy. Tehát amit a feleség akar az van, én meg lettem az ügyeletes papucs. Na ebből szeretnék kitörni.
2021. dec. 26. 16:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%

A kérdésedre: kezd azzal, hogy ha mond valamit csináld meg, ne ugorj egyből. De ne is mondj nemet, csak -jó, nemsokára megcsinálom, csak ezt befejezem- aztán csináld meg valamikor. Tehát ne rögtön ugorj, lássa, neked is van saját akaratod.

#14 kommentedre: egyik legkiábrándítóbb mikor a férfi csak a szex miatt bújik. Mikor már lehet tudni, ha jön, ha ölel, ha puszil, akkor az nem önzetlenül van, akkor nem csak kedvességből kapom, szeretetből, hanem mert a szex a végcél. Amíg ezt csinálod, ne is számíts semmi pozitív reakcióra.

2021. dec. 26. 22:33
 22/23 anonim ***** válasza:

20.: Hogy neked mi szánalmas, mi nem; magánügyed.

Nem írtam, hogy "általános", sem "elterjedt". Viszont tipikus a leírás, amiben a kérdező vázolja a helyzetét. Ezért írtam le az én esetemet. Nem fáradtság, meg odabújás, gesztusok hiánya miatt van az elhidegülés, a havi 1 szex. Mindig mélyebb az ok, csak sok nő még önmagának is hazudik.

Hidd el, a klaviatúra mögül kombinálva egész máshogy okoskodik az ember, mint aki benne van egy ilyen kapcsolatban. Nem baj, ha végig gondolja a kérdező, hogy mi lehet a probléma valódi oka.

21: Nagyon naív gondolatok. Csak annyit fűznék hozzá, hogy egy férfi végső célja mindig a szex. Attól még szeret téged, lehet hozzád kedves, meg minden egyéb. De a végcél...

2021. dec. 26. 23:50
 23/23 anonim ***** válasza:
2021. dec. 28. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!