Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szerintetek kivívni egy házasságban a tiszteletet úgy, hogy a feleségem eddig nem igazán nézett fel rám?
Mi változott?
Ez nagyon hihetetlen, hogy tegnap minden jó, mától minden rossz!
11. Elő tudják ám adni magukat az ilyen típusú nők! Van, aki kiszúrja már az elején, de vannak jóindulatúbb krapekok, mint a kérdező, akik megszívják.
Kérdező, tudom miről beszélsz, hasonló cipőben jártam én is. Csak ott nem a kezdetektől sárkányosodott el a feleségem, hanem fokozatosan jött rá, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter.
Minek kell ezért lepontozni? A Kérdező azzal kezdte "eddig nem nézett fel rám". Egy szót se írt arról, hogy ez valaha is máshogy volt. Zavarja, hiszen kérdést ír róla. Szerintem rohadt jogos kérdés, hogy minek vett el valakit, akivel már akkor is "baj volt?"
Egyébként szerintem nagyon egyszerű. Ki kell javítani a hibát, vagyis el kell válni. Akinek elvárása, hogy felnézzenek rá, az ne olyannal éljen, aki nem néz, és Ő nem fog🤷🏼♀️ Szívesen.
Szex havi 1, mert mindig fáradt. - Mitől fáradt? Mindent egyedül csinál otthon munka mellett?
Beszélgettünk róla és a véleménye szerint régen többet foglalkoztam vele az a baj. - Foglalkozz vele többet, és csináljatok közös elmenős programokat is.
De nem sok kedvem van esténként fáradtan babusgatni egymáshoz bújni, inkább alszok. - Nincs kedved, akkor mit vársz? Mitől vagy fáradt? Miért nem fekszetek le korábban?
Tudom, hogy csak a felesleges köröket futnám úgy, hogy nem lenne semmi. - Ha nem bízol abban, hogy jobb lehet, és nem is teszel érte semmit, akkor biztos, hogy nem lesz pozitív változás.
Jah,innen fúj a szél? Szex az kell, de törődni a masikkal luxus, és még te csodálkozol, hogy semmibe se néz? Meg se érdemled. Pont úgy kezel, ahogy az jogos. Menj, hisztizz egy sors valami random kollégánam, sírd tele a kis zsepidet aztán hallgass szépen a sarokban.
Megerdemled, te férjek gyöngye.
Kedves 17, és 18. hsz!
Az ilyen nőknél valószínűleg nem az az elsődleges oka a párjukhoz való viszonyulásnak, amit mondanak. A saját példámból indulok ki.
Nem az az elhidegülés valódi oka, hogy nem foglalkozik vele eleget a párja, nem a fáradtság.
Más nőt sem kényeztetnek évtizedes házasság után, mint amikor lobogott a szerelem. És nem is az 50-es években élünk, az apák nagy része kiveszi a háztartásból a részét, a gépesített háztartásokban pedig azért nem kell megszakadni se nőnek, se férfinak.
Nálunk a valódi ok az volt, hogy ráébredt: csak azért volt velem két évtizedig, mert senki más nem viselte el a személyiségét. Valójában nem tartott vonzónak, de kellett neki valaki, aki így is szereti. És én szerettem tiszta szívből, igaz szerelemmel.
Amióta gyerekeink vannak, azóta az ő szeretetükért verseng. Velem. Nekem már csak a hibáimat látja, a jó tulajdonságaimat nem. Ő mondja meg, hogyan lehetnék jó neki, de sose leszek elég jó, amíg a gyerekek szeretnek engem. A szexet is arra használta amióta megvan a második gyermek, hogy jutalmazzon. Ő nem szeretett velem lenni az ágyban, nem kívánt soha.
Hogy mi a valódi ok a kérdezőnél, azt nem tudom. Lehet, hogy valaki másba szerelmes a felesége, akivel valamiért nem teljesedhet be a szerelem, vagy akár hasonló, mint nálunk. Ezt neki kell tudnia.
Utolsó, es szerinted, csakmert veled ez történt, ez az általános es elterjedt?
Elég gaz, hogy még annyi emberismereted sincs, hogy eltudd dönteni, tenyleg szeret e a párod. Az külön szánalmas, hogy hagyod a szexet jutalmazásra használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!