Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Középkorú házas szexcentrikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú házas szexcentrikus férfiak tudtok hűségesek maradni?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom ezen mint középkorú nő ( 47) Férjem jóvágású 20 éve vagyunk együtt hűséges is, legalábbis ezt mondja :D Viszont én ugye öregszem , ő is, de egy férfi simán találhatna magának fiatalabb nőt is.Mi tart össze egy házasságot egy bizonyos kor után? Szerelem ugye elmúlik ..a szeretet és kötődés megmarad azt értem, és az meg is van. De jönnek ezek a gondolatok hogy jó lenne kipróbálni neki egy fiatalabbat ..vagy nem? Sajnos én nem tudok férfiaggyal gondolkodni de vannak jelek pl velem már nem annyira kedves, hanyagol, hibákat keresi bennem stb Ezek a meglévő erős köteléket is elgyengítik és akkor a szeretet is enyhülhet. Mi tart akkor össze két embert? Már ahol a szex is dominált a kapcsolatban, és esteleg a férj már nem kívánja annyira a feleségét Mert ez ellen nem nagyon van orvosság a kort nem lehet visszafordítani sajnos :(
2021. nov. 26. 13:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
10.. igen csak olyan jó lenne ha minden szép és jó maradna minden mint a filmekben . sajnos ez csak álom kezdem úgy érezni és nagyon fáj
2021. nov. 26. 14:09
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Szorítsd össze a fogad, és vigyorogj pár napig, mint a tejbetök. Egyrészt neked is jobb kedved lesz, mert a mosolygás boldogsághormont szabadít fel és öngerjesztő, másrészt beindító hatással van a férfiakra. Mindenhol csak a szexi popsiról, jó illatról, feszes testről lehet hallani/olvasni (nyilván ezek is előnyösek), de a mosolygás ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb. Hidd el, megköszönöd, ha kipróbálod.
2021. nov. 26. 14:12
 13/30 anonim ***** válasza:
71%

Mi nem vagyunk házasok, de középkorú pár vagyunk. Nálunk nem szűnt meg az hogy nő és férfi legyünk egymás mellett, nem csak anya és apa. Ugyanúgy működik a szex és kívánjuk egymást. Feldobjuk néha ezzel-azzal az együttléteket. Így egyértelmű hogy hűségesek vagyunk.

F

2021. nov. 26. 14:14
 14/30 anonim ***** válasza:

"Ha nem lenne velem a férjem mostanában furcsa és néha elég sértő akkor nem lenne gond az önbizalmammal sem"

Ez nem így működik. Önbizalmad vagy van, vagy nincs. Ha lenne, akkor elküldenéd a férjed a búsba, amikor nem a megfelelő hangnemet üti meg veled szemben.

Ha lenne önbizalmad, akkor ezt a kérdést eleve fel sem tetted volna.

2021. nov. 26. 14:21
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Nekem már nincsenek illúzióim, amennyi házas és kapcsolatban lévő férfi keres a társkeresőkön folyamatosan szexkapcsolatot.

Nagyon ritkán, de vannak olyan házasságok, ahol a felek megbecsülik az együtt töltött időt, a sok-sok nehézséget, amin átmentek és évről-évre jobban értékelik, hogy vannak egymásnak. Ha valakit csak a szex tart a kapcsolatban és képes eldobni érte a többi értéket, azok általában a házasság felbomlása után a falba verik a fejüket, ugyanis senki nem fiatalodik és egy őszinte, odaadó társ, aki kívül-belül ismer bennünket, nagyon-nagy érték.

De már már sajnos egyre inkább a könnyen kapható élvezetek korát éljük.

2021. nov. 26. 14:28
 16/30 anonim ***** válasza:

Magadból indulsz ki, ha féltékeny vagy..

megvan minden és jó..

még szeretnél valamit ami nincs, vágy, kéj..stb..

2021. nov. 26. 15:24
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha beszélnétek, mit jelent, hogy furcsa, sértő?

A kor nem számít, ha jó a szex, attól, hogy valaki fiatalabb nálad, nem lesz jobb az ágyban, csak más.

2021. nov. 26. 15:37
 18/30 anonim ***** válasza:
57%

15. Ott a pont! Én is házas középkorú férfi vagyok, és piszkosul vágynék egy szeretőre. Miért? Mert haláli unalmas, snassz, gépies a szex, már ha egyáltalán van. Én hiába akarom feldobni, hiába teremtem meg hozzá a hangulatot, a feleségemet egyáltalán nem érdekli. Nem, nem vagyok lusta renyhe, igénytelen férj, mindenben partner vagyok.

A szex nálunk ez: este félt tíz. Vakargassam meg a hátát, ami kb. 45 percen keresztül megy. Ő fekszik, én fekszem, a végére már leszakad a karom. Abbahagyom. Ő fekszik. Na jó aktivizálom magam, ő fekszik tovább mint egy darab fa. A csók már ilyen korban ciki ő szerinte, szóval az már nincs. Ruha le, mert ugye az nem eshet le egyből. Ő fázik. Takaró. Aztán fekszik tovább. Orál? Részéről kizárva, én sem csinálhatom neki. Akkor most mi a f*szt csináljak? Síkosító, 5 perc, gumi fel, aktus, 10 perc. Sem ő, sem én az orgazmus közelében sem jártunk. Oké, hagyjuk abba. Vége.

Ez a szex nálunk.

Én hiába mondtam hogy ez nulla, próbáljunk ki bármit, bárhol, őt nem érdekli. Ilyenkor ugye nem bűn ha szeretőn fantáziálok?

2021. nov. 26. 16:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
18-as! És mi tart a feleséged mellett? Miért nem válsz el?
2021. nov. 26. 16:28
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg dolgon mentünk keresztül, mint ember nagyszerű. Nem valószínű hogy találnék hasonlót. Lényegesen okosabb döntés egy jól felépített életet fenntartani, mint csak a szex miatt felrúgni. A másik meg hogy nem hiszek az 50-es korban az újrakezdésben, az ismerkedésben. Ott már mindenki hozza a batyuját, én valószínűleg be lennék gőzölve a szex miatt, és csak arra hajtanék. Egy nő meg lehet hogy az egzisztenciámat nézné. Az egy dolog hogy rendes, normális ember vagyok, mindig is adtam magamra, a környezetemre, a munkámra. Viszont ha egyedül lennék, kizárólag csak a szex érdekelne, valószínűleg sosem bíznék meg senkiben, gyakorlatilag teljesen önellátó, önfentartó tudnék lenni. Ami lényeg, hogy nem tudnék megszokni tartósan más nőt, mindig azt érezném hogy más, kevesebb, nem úgy gondolkozik stb. Maga a szex ehhez képest meg smafu. Pedig az hiányzik.
2021. nov. 26. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!