Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú házas szexcentrikus férfiak tudtok hűségesek maradni?
Mi nem vagyunk házasok, de középkorú pár vagyunk. Nálunk nem szűnt meg az hogy nő és férfi legyünk egymás mellett, nem csak anya és apa. Ugyanúgy működik a szex és kívánjuk egymást. Feldobjuk néha ezzel-azzal az együttléteket. Így egyértelmű hogy hűségesek vagyunk.
F
"Ha nem lenne velem a férjem mostanában furcsa és néha elég sértő akkor nem lenne gond az önbizalmammal sem"
Ez nem így működik. Önbizalmad vagy van, vagy nincs. Ha lenne, akkor elküldenéd a férjed a búsba, amikor nem a megfelelő hangnemet üti meg veled szemben.
Ha lenne önbizalmad, akkor ezt a kérdést eleve fel sem tetted volna.
Nekem már nincsenek illúzióim, amennyi házas és kapcsolatban lévő férfi keres a társkeresőkön folyamatosan szexkapcsolatot.
Nagyon ritkán, de vannak olyan házasságok, ahol a felek megbecsülik az együtt töltött időt, a sok-sok nehézséget, amin átmentek és évről-évre jobban értékelik, hogy vannak egymásnak. Ha valakit csak a szex tart a kapcsolatban és képes eldobni érte a többi értéket, azok általában a házasság felbomlása után a falba verik a fejüket, ugyanis senki nem fiatalodik és egy őszinte, odaadó társ, aki kívül-belül ismer bennünket, nagyon-nagy érték.
De már már sajnos egyre inkább a könnyen kapható élvezetek korát éljük.
Magadból indulsz ki, ha féltékeny vagy..
megvan minden és jó..
még szeretnél valamit ami nincs, vágy, kéj..stb..
Mi lenne, ha beszélnétek, mit jelent, hogy furcsa, sértő?
A kor nem számít, ha jó a szex, attól, hogy valaki fiatalabb nálad, nem lesz jobb az ágyban, csak más.
15. Ott a pont! Én is házas középkorú férfi vagyok, és piszkosul vágynék egy szeretőre. Miért? Mert haláli unalmas, snassz, gépies a szex, már ha egyáltalán van. Én hiába akarom feldobni, hiába teremtem meg hozzá a hangulatot, a feleségemet egyáltalán nem érdekli. Nem, nem vagyok lusta renyhe, igénytelen férj, mindenben partner vagyok.
A szex nálunk ez: este félt tíz. Vakargassam meg a hátát, ami kb. 45 percen keresztül megy. Ő fekszik, én fekszem, a végére már leszakad a karom. Abbahagyom. Ő fekszik. Na jó aktivizálom magam, ő fekszik tovább mint egy darab fa. A csók már ilyen korban ciki ő szerinte, szóval az már nincs. Ruha le, mert ugye az nem eshet le egyből. Ő fázik. Takaró. Aztán fekszik tovább. Orál? Részéről kizárva, én sem csinálhatom neki. Akkor most mi a f*szt csináljak? Síkosító, 5 perc, gumi fel, aktus, 10 perc. Sem ő, sem én az orgazmus közelében sem jártunk. Oké, hagyjuk abba. Vége.
Ez a szex nálunk.
Én hiába mondtam hogy ez nulla, próbáljunk ki bármit, bárhol, őt nem érdekli. Ilyenkor ugye nem bűn ha szeretőn fantáziálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!