Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságban élő nők tényleg nem értik, hogy a szexre szüksége van a férfinek?
Volt ma itt egy nagy vitát kavart kérdés, amiből az derült ki, hogy nagyon-nagyon sok házasságot érint a szexmentes kapcsolat.
A nők tényleg nem értik, hogy enélkül nem megy? Vagy más van a háttérben?
Úgy is kérdezném, hogy fogyatékosok ezek a nők vagy csak simán gonoszak?
És ami a fő kérdés: nekik mi az életcéljuk egy ilyen kapcsolattal?
Én múltkor odaírtam egy kérdéshez, hogy mi minden nap szeretkezünk a párommal. Azonnal le lettem hurrogva hogy ilyen nincs stb stb..
Nálunk majdnem minden nap van szex nagyon nagyon ritka hogy nincs. De mi mind a ketten teszünk a kapcsolatunk femttartásáért. A férjem ugyan úgy viselkedik mint a kapcsolatunk elején, bókol , kedves, figlalkozik velem, nem házvezetőnek tart. Én sem laposodtam el, nőiesen öltözöm a kedvében járok. Nekem is hiányozna ha megszünne a szexuális életünk.
53#
Nem kell minket aranyba foglalni.
Te mit tettél azért hogy fent tartsd a párod érdeklődését? Mit teszel azért hogy a szenvedély megmaradjon?
Mért ne udvarolhatna egy férfi akár 15 év múlva?
Ezzel vannak elrontva a dolgok, hogyha már megvan a nő vagy férfi akkor elkényelmesedünk, és azt hisszük onnantól nem kell olyan erőfeszitéseket tenni mint az elején. De ezért csúsznak meg a kapcsolatok jelentős részei. Egy jó kapcsolat az folyamatos fenttartást igényel, folyamatosan dolgozni kell rajta. Évek múlva meg mégjobban.
Kedves Férfiak.
A kapcsolat kezdetén azért szexelnek többet a nők, mert akkor még ti is jobban odafigyeltek rájuk, odateszitek magatokat. A nő ebbe szeret bele, ettől lesz nedves odalent. Amint ezt lecsökkentitek, vagy teljesen megszüntetitek, a nőknél alàbbhagy a szexuális vágy. Lehet ezzel vitatkozni, attól még így van.
Szex akkor van, ha a nő boldog és jól érzi magát.
54-55. Mit tettem? Te mit tennél akkor, ha azt mondaná a párod, hogy ciki a csók már ilyen korban? Vagy hogy ha megemlítené hogy a testiség is az? Ne gyertek már mindig azzal, hogy van a nő, aki fenn ül a trónján, majd a szex "kiérdemlése" kizárólag a férfi dolga! Nem, voltam már jó pár nővel, van tapasztalatom. Egy hosszú kapcsolatban is az a mérvadó, hogy a két fél közül melyiknek a kisebb a libidója. Mindig az teszi be a kaput. Ha ő nem akar, akkor jönnek a kifogások. Még mielőtt jönnének a kioktatások, maradjunk annyiban, hogy a volt kapcsolatatim is, a házasságom is bőven megütötte/megüti azt a szintet, amitől egy nő bőven jól érzi magát minden téren. Igényes vagyok magamra, a környezetemre, szellemileg, morálisan, lelkileg. Én vagyok az, aki az udvarlást bőven előrébb veszem a szexnél. Szóval a régi sztereotípiákat légyszi ne!
El kell fogadni azt is, hogy a nők fele egyáltalán nem kívánja a szexet 40 felett, és nem azért mert hú de gonosz és figyelmetlen vele a férje. Nem egyedi eset, körülöttem nagyjából mindenki a szexmentes házasságtól szenved. Az hogy neked napi szinten van szex, tedd össze a két kezed, ez egyáltalán nem általános. Én nem b*szni akarok, nem reszelni, nem dugni, hanem elsősorban lélekben van rá szükségem. Nekem azért is fura ez, mert én biztosan nem tudnám a páromat elutasítani. Én már nem tudok jobban odafigyelni, segíteni, izgalmas lenni. Belefáradtam, én is felvettem a zakót, ha görcsöt kötök a derekamra, akkor sem lesz sem izgalom, se szenvedély, se szex. Mondhatni megalázó is egyben, de ez van.
Én megértem azt, ha valaki sóher bunkó figyelmetlen állat, aki csak követelőzni tud... na az maradjon meg magának. Sőt azt is észrevettem, hogy az iskolázottsággal, komoly gondolkodásmóddal, szellemi leterheltséggel párhuzamosan zuhan a libidó is. A nőknél. Tapasztalat. Sőt, hozzá teszem, minnél vékonyabb és csinosabb valaki, annál nagyobb fap*na. Tisztelet a parányi kivételnek.
Halkan teszem fel a kerdest, itt az elszabadult indulatok kozott.
Miert kot ket olyan ember hazassagot, akiknek abszolut elteroek a szexualis igenyeik? Nokent en nem mennek hozza olyan ferfihoz, aki naponta igenyli, de olyanhoz sem, akinek kethavonta van hozza kedve. Az, aki megelegszik havi eggyel, ne hazasodjon olyannal, akinek a napi ketto is keves. Mert szerintem sok esetben a problema itt (is) gyokerezik, a mennyisegnel.
56. Igen, gyakori, hogy a nőnek sokkal alacsonyabb a libidója. De mi a megoldás? Minden alkalommal szorítsa össze a fogait és akkor is szexeljen, ha a háta közepére nem kívánja? Férfiként lehet így élvezni a szexet?
Nőként akkor van kedvem hozzá, ha lelkileg és testileg is toppon vagyok, nem elèg annyi, hogy rápillantok egy àllò farokra.
Kedves 59.
Szerintem az a megoldás, hogy nézze el, ha a férfi kiéli a testi vágyait is.
Ennyi, ne büdösparasztozzák le a férjet, mert szükséges a szex az egészséges lelkéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!