Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A csikkemet nem nyomnám el a lyukadban."
ez csak nekem jön be?
xDDDD
Nem kérek aberrált priviket, már van ilyen kontaktom az Holdról, köszi. xD
az oldalról
hülye autocorrect...
A házasság egy sosem működött, bukott és ódivatú rendszer, amit a megszokás, a társadalmi nyomás és az egyház béklyói tartanak fent.
Működhetne, ha megfelelően haladna a korral és nem több száz éves dogmákra alapulna. Csak ez senkinek nem érdeke (hogyan kaszálnának milliókat a sok rongyrázó esküvőn és még ugyanennyit amikor válásra kerül a sor?)
Érdekes, hogy a mai cancel culture nem törli el a házasság intézményét, pedig ahhoz több mocsok, vér és fájdalom tapad, mint némelyik nagyon üldözött dologhoz (családon belüli erőszak, alkoholizmus és következményei, egymás kisemmizése, a régi alföldi tanyavilágra jellemző férj-gyilkolás méreggel stb.) A házasság renoméja végtelenül megtépázódott.
Az egyetlen "szerencséje" ennek az egésznek, hogy jelenleg - még - nincs alternatívája és a középkorúak mindig ráerőltetik majd a fiatalokra - hasonlóan a gyerekvállaláshoz. "Anélkül nem élet az élet", "Fertő, így nem lehet élni", "Ez az élet rendje", "Így több támogatást kaphattok", de van olyan cég ahol ez kb. kötelező is a magasabb pozíciókhoz - nem kimondva persze.
Én igaziból nem értem a problèmát azzal, ha megunod/megszokod a másikat.
Van annyi izgalom az életben, pl. lerobbant az autó, beteg a gyerek, kirugtak a munkahelyről stb.
Szerintem olyan szuper, amikor hazaérsz és az unalmas párod vár rád a megszokott reakciókkal és nem még ő is további izgalmakat tartogat.
Amennyiben az "unalmas" kellemesen unalmas, vagyis mentek közös programokra, találkoztok a barátaitokkal, viszitek a gyerekeket nyaralni, együtt sétáltatjátok a kutyát, akkor az egy nagyon szuper élet tud lenni, ahol néha kicsit lejjebb megy az adrenalinszinted.
Régen emberek a falujukat nem hagyták el évtizedekig, meg évekig egy barlangfalat meditálva töltötték az idejüket és ők sem unták magukat. Ha neked a minden nő unalmas lesz egy idő után, akkor érdemes lehet elmenni jógázni, meditálni és megtanulni a pillanatban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!