Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet házassági szerződést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet házassági szerződést íratni a másik vérig sértése nélkül?

Figyelt kérdés

Együtt vagytok valakivel X éve, minden klappol majd közli hogy lagzi előtt házassági szerződést akar íratni.

A vagyoni különbség jelentős, a nő javára.

Szóval férfiak válaszát várom

2021. okt. 27. 11:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
6%

20.

12. Éve vagyunk együtt a házastársammal, sem akkor nem akartuk sem azóta nem fordult meg a fejünkben kisemmizni a másikat. És azt se gondoljuk, hogy a másik megtenné, ha ne adj isten különválnánk ( bár ez is olyan dolog amit el sem tudunk képzelni, hogy megtörténne, mert boldogok vagyunk együtt és mindig törődtünk a kapcsolatunkkal mindketten).

Az egész a bizalomról szól. Ha ez nincs, megette a fene az egészet, felesleges lenne együtt maradni azzal akiről azt feltételezem, hogy 10 év múlva vagy 20 év múlva el akarja szedni a pénzem.

Házasság előtti vagyon és örökség soha nem közös jogilag.

Házasság alatt pedig igenis vagyonközösséget vállaltunk mindketten.

Aki még ezt sem akarja vállalni, azzal én nem házasodtam volna össze, mert minek?

2021. okt. 27. 21:05
 22/34 anonim ***** válasza:
79%
Bármelyik nap kiderülhet a férjedről, hogy félrekefél. Aztán akkor mire mentél a fene nagy bizalmaddal?
2021. okt. 27. 21:13
 23/34 anonim ***** válasza:
91%

#21 Ilyen erővel magának a válásnak a lehetőségét is eltörölhetnénk, "tessék megbízni a másikban" alapon.

Az ember egyszerűen nem így működik. Ötven évre előre egyszerűen nem tudhatod, hogy mi lesz.

2021. okt. 27. 21:22
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
22 . Ne magadból indulj ki. Nem mindenki az a fajta.
2021. okt. 27. 21:32
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

22. Ja és még annyit, hogy ha a a párom félrekefélne akkor csomagolhat menjen is ahova akar.

A ház amiben élünk az enyém, eleve az volt, dolgozom, nem függök tőle anyagilag . Neki kellene visszacuccolni az anyukájához, mert onnan költözött hozzám, vagy mehet a szeretőhöz is ha az befogadja.

De addig amíg nem bizonyosodik be hogy nem kellene, addig megbízunk egymásban, számunkra ez az alap egy kapcsolathoz, házassághoz.

És mint mondtam egyikünk sem gerinctelen fajta ember. Megcsalás nálunk egyik oldalon sem lesz.

2021. okt. 27. 21:40
 26/34 anonim ***** válasza:
82%
Azt nem tudhatod. :) Úgy meg könnyen magyarázol a bizalomról hogy saját házad van.
2021. okt. 28. 06:08
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Én eddig bárkivel voltam komolyabb kapcsolatban minddel egyhangúan benne voltunk ha esküvőre kerülne a sor akkor házassági szerződés lenne még most is egy lánnyal akivel csak ismerkedünk nagyon lassan ezt már tisztáztuk

Persze hülyeség ilyen korán, de ha az elején mikor még nem vagytok együtt x éve egyszerűbb felhozni. Szerintem teljesen rendben van hogy beakarja biztosítani magát mert senki se tudhatja ki milyen lesz 10-20 év múlva vagy nem válhat el tőled ha akarna mert repülne a fél ház míg a szerződéssel mindenki azzal megy el ami megilleti

F

2021. okt. 28. 07:01
 28/34 anonim ***** válasza:
72%
Én is íratnék! Ha mellettem öregszik meg úgyis az övé is mindenem. Ez a hűség ára. De ha megun, megcsal ne vigye el azt amiért egydül dolgoztam meg!
2021. okt. 28. 07:10
 29/34 anonim ***** válasza:

kérdező, te vagy a nő?

ha a pasid ezen megsértődik, az már árulkodó és legyen gyanús.

akkor neki elsősorban a pénzedre fáj a foga.

a pénzed a tiéd, és teljesen oké, h. aláíratnál egy ilyen szerződést.

hagyjuk már ezt a bizalom meg szerelem dolgot.

a szerelemről kiderülhet, h. érdekkapcsolat, a bizalmat bármikor eljátszhatja a másik fél.ű

sztem bizonyos kor felett felejtsük el a tündérmesék hazug romantikáját, és legyünk realisták.

kell a szerződés, ha nem írja alá vagy vonakodva, akkor menjen a levesbe...

2021. okt. 28. 15:56
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
#29: ez miert fugg a kerdezo nemetol? mellesleg nok kozott jelentosen tobb az aranyaso, mint ferfiak kozott
2021. okt. 28. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!