Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, milyen gyakran kaptok virágot a férjetektől "csak úgy"? Egy szálat vagy csokrot szoktatok kapni?
Figyelt kérdés
nem születésnapra, évfordulóra, névnapra stb, nem is bocsánatkérésként..
hanem csak mert eszébe jutottatok
számít ilyenkor a csokor mérete? pl. jobban örültök egy 15-20 szálas rózsa csokornak mint egy szál virágnak? vagy ez teljesen mindegy?
2021. okt. 7. 14:11
11/15 anonim válasza:
10 év alatt 2-3 alkalommal. Kedves dolog, de ha nem kapok, nem izgat. Gyakran szokott viszont kérés nélkül hozni nekem valami nasit a boltból, ami tök jó. Én csak azért nem hozok neki, mert szigorú diétát tart, és neki szinte az összes nasi ki van lőve.
12/15 anonim válasza:
Csak úgy , alig párszor kaptam.
Viszont nasit, vagy bármi mást amit tudja, hogy szeretek, azt gyakran kapok :)
13/15 anonim válasza:
megvalaszolom a kerdest, hogy EN milyen gyakran kapok viragot, es lepontoznak:DD
14/15 anonim válasza:
Egy éveben 1x-2x szoktam virágot, csokrot is mert nagyon szeretem.
15/15 anonim válasza:
9 eve vagyunk egyutt. Most kaptam masodjara. 😆
Jóvana' maskepp is ki lehet fejezni a szeretetet. Nekunk van 3 gyerek, satobbi. Elveszett ennek a varazsa mar. De most kaptam a masodikat, egy szal rozsa, szalagbol kotve, szivecskes papirba csomagolva. Jol esett 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!