Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy majdnem szakítottak/elváltatok a mostani párotokkal/feleségetektől/férjetektől?
Volt. Mélyponton volt a házasságunk de sikerült helyreállítani és kiküszöbölni a problémákat. Harmadik személy is képbe került, akire már nincs szükség így.
Minden lehetséges, csak tenni kell azért hogy jobb legyen! Ehhez viszont mind a két félnek keményen dolgoznia kell, mert csak így lehet egy házasságot rendbe hozni!
Az anyja miatt majdnem...
Őszintén nem gondoltam volna, hogy inkább engem választ, akkor is, ha voltak észérveim. Én kijelentettem, hogy konkrétan nem akarom többet látni azt a nőt és nem vagyok hajlandó vele leülni egy asztalhoz. És itt és most inkább lelépek, mert amit művel velem/velünk, abból most volt elég. És elválnak útjaink így.
Még aznap utánam jött két bőrönddel, hogy igazam van és ő sem akar többet meghajolni. Megdöbbentő volt.
Többször is, mostmár viszont eljutottunk odáig hogy tényleg válunk. Sajnos nagyon sok volt a vita és a sértettség.
N
Igen, 8 éves kapcsolat, 2x volt ilyen. Mindkettő az elmúlt 1 évben.
Az ok az eltűnő vonzalomra vezethető vissza. Később persze elhidegülés, ami megszokáshoz vezetett, belexarás a kapcsolatba minkét oldalról, de ez mind innen jött már)
Az ok a folytatásra, hogy fontos ez a kapcsolat és mindketten menthetően találtuk... És egyikünk sem akart a szex miatt szakítani, miközben minden más passzol.
Többször is. De ez az utolsó már menthetetlen. Egy nagy konfliktusunk volt, többé nem férfi a szememben. Itt is benne van a sztoriban rendesen anyósom.
Kb. 3 éve nulla szex emiatt.
A gyerek és anyagiak miatt nem váltunk még el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!