Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak, a párotok által nem kapjátok meg a kellő figyelmet, törődést, és változni sem fog, beszélgetés sem segit, de hiányzik egy bizonyos „érzés”, mit léptek, ha esetleg nem akarjátok megcsalni?
10. Az a baj, hogy az egész kimerül a levelezésben. Az első pár levél még jó, van benne valami fantázia, majd egyre jobban átmegy amolyan barátkozásba. Jaj de hát időm sincs, meg hely sincs, meg igazából nem is tudom, nem akarom megcsalni a férjemet. Majd ezek után még beszélgettek, na de miről? Mi történt veled aznap... valami gyerekkori sztori, amolyan lelkizések, mik a közös vonásaink. Mondom, innentől kezdve bukó. Annyira érezni hogy már kifutotta magát a dolog, ebből semmi sem lesz. Vagy találkoztok az első 3 levél után, vagy kuka az egész. Aztán itt a gyk-n is ment nekem is a privátozás, majd idővel a kedvem is elment az egésztől. Majd jönnek a kérdések hogy miért??? Miért?! Mert nincs értelme, innen üzenem. Van saját életem, van családom, nem érek rá naponta 3 levelet írni, már nincs téma, amiről az elején szólt a dolog, már régen nincs is jelen. Mégis, még mi a célja a levelezésnek? Miánt elkezdünk belemélyedni egymás "aurájába", lelki mélységeibe, pont azt az izgalmat, azt az eszményképet veszítjük el, ami a jó szexhez kell. Jaaaa, hogy van egy nő és egy férfi, tele sérelmekkel, lelki sérülésekkel, kimondatlan sérelmekkel, elnyomásokkal?! Hú de szexi! Kb. az életkedvem megy már el ilyenkor.
Gondolom így már felismerhető vagyok pár embernek.
10-es. Hidd el, házas emberként ez a mély ismerkedős út nem járható, hacsak nem vagy már fél lábbal elválva.
Ha már felmerült a dolog, megkérdezném az érintett hölgyektől, hogy mi is lett volna a cél vagy a kimenetel? Tényleg nem értem! Elvileg felnőtt emberek vagyunk, de 16 évesnek éreztem magam.
Randira kell hívni őket minél előbb, különben tényleg átcsúszik online nyavalygásba. De ne várd, hogy a karjaidba omoljanak, ugyanúgy meg kell őket hódítani, mint egy 16 éves szűzlányt. Hiszen ők pont ezt hiányolják, hogy valaki végre nőként bánjon velük. Ugyanúgy kell a határozottság, magabiztosság, némi rámenősség, ők meg ugyanúgy kéretni fogják magukat, mert nőből vannak.
14. Ebben igazad lehet. Viszont nagyon vékony a jég, mert a bivaly csorda 98%-a csak a szexet ecseteli. Egyébként sajnos a nők 98%-nál a szex mint téma kiveri a biztosítékot.
Felnőtt korban, családos emberként meg a haverkodásnak, lelkizésnek, napi szintű beszámolóknak meg mi az értelme? Ez tényleg érdekelne! Elvileg a hölgynek is vannak otthon szexuális, érzelmi problémái. A hónapokig tartó, udvarlósba átment ismerkedés mit old meg? Egyébként semmit, sőt csak még jobban elront mindent.
15. Úgy értelmeztem, már kezdettől fogva tudni lehetett, hogy a nő is benne lenne kis szexuális kalandozásban. Akkor meg ha megfelelő stílusban maradsz a témánál, nem verheti ki a biztosítékot nála. Ha engem a szexualitás érdekel és azzal is ír rám egy férfi, nem fogok kiakadni, hogy arról beszélünk.
Nem a témán van a hangsúly, hanem a stíluson. Azaz nem a szex mint téma a probléma, hanem hogy az milyen formában, stílusban történik.
A napi beszámolóknak passz mi értelme, de a haverkodásnak, lelkizésnek talán mert nincs akivel megbeszélje, nincs akivel olyan szinten megbeszélje mint egy totál idegennel, anonim személlyel tudja tenni.
Viszont az biztos, hogy az jó eséllyel hamarabb fordul haveri irányba mint a szex irányába.
És igen, én is azt írtam, roppant vékony jég. Megtalálni azt ahol haverkodsz valami szinten, (mert azért arra szüksége van egy nőnek) de maradsz is a szexualitásnál.
Én értem miről beszélsz, csak a gyakorlatban nem így történik. Itt a gyk-n is van egy rakás megkeseredett nő, akit otthon nem vesznek emberszámba, nincs szex stb. Majd elkezdek velük ismerkedni, és csak a folyamatos lelkizés megy. Persze hú de jó lenne a szex is, na hát ők nem olyanok. Idővel meg besértődnek, ha már nincs kedvem napi km-es leveleket írogatni. Minek? Az egész ellaposodott, unalmassá vált, már nem is egy izgalmas nőnek látom őket hanem egy az életébe belefáradt családanyának. Nagyjából én is elveszítettem a vonzerőmet. Már tudjuk egymás hibáit, kudarcait, a fos otthoni szexuális életünket. Hát én férfiként mondom, ennél nincs jobb libidó romboló!
Értem én azt is, amit a szex mint témát érinti. Nem igazán működik, ugyanis ez a legjobb téma a panaszkodásra! Ó, ez nincs, az nincs. Ezt szereti, azt szereti. Pont. Ha rátérsz hogy esetleg... Na akkor meg azonnal befékeznek, ők ezt nem tudják megoldani, meg szeretik a férjüket, igaz hogy egy figyelmetlen önző tapló, de hát azért szeretik. Szex kizárva! Akkor most hónapokig puncsolni kell? Ezt is megtettem, de csak az időmet, energiámat pazaroltam.
Nagyon nagyon ritka az olyan nő, aki belemenne egy ilyen kapcsolatba. 100-ból 99 megilyed.
😃 (bocsi, hogy nevetek) hát igen, az kellemetlen mikor a hőn áhított szex helyett a házasság rendbehozatala az eredménye a hosszas levelezésnek 😃😃
Viszont tudod már csak mi a rosszabb ennél? Az eredménytelen próbálkozásnál?
Mikor az ember szeretné, de nem meri.
Akár mert fél a lebukástól, akár mert a lelkifurdalás szól közbe, akár mert bármi...
De míg te 10 alkalomból kilencszer visszautasítást kapsz és tizedjére egy alkalom összejön, addig aki szeretne de nem mer, az 10 alkalomból 10-szer fog kihátrálni, és marad neki a vágyakozás.
Szóval teljesen elhiszem és megértem, hogy bosszantó hónapokon keresztül felesleges levelezési köröket futni, de nem kizárt, hogy mikor te már a következő nővel jól érzed magad, addig az előző, -akivel kapcsolatban olyan átvágást érzel- ő még mindig a fejét veri a falba, hogy nem mert belemenni.
Na de bocs, ez már kicsit elkanyarodás volt. Csak kicsit rá akartam világítani, hogy bár nem feltétlen biztos, és mindegyiknél, de nem biztos, hogy annyira kényelmesen hátradőlve hátráltak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!