Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem részérõl hangzott el ez a “kedves” mondat, szerintetek ezen csak úgy túl lehet lépni?
Pár hete hatalmas veszekedést csinált egy étteremben, mert egy késõbbi közös programot nem szerettem volna a barátaival. Inkább kettesben tölteni az idõt a parton.
Azt mondta szinte habzó szájjal (…), hogy utál mint a sz@rt és egy rabszolga mellettem. Szégyen, ahogy ott mindenki elõtt viselkedett.
Otthagytam a francba akkor.
Jó nagy bunkó...viszont alapból nem mond ilyet senki sem a feleségének.Vagyis kevesen,mert vannak tajparasztok...de azért általában normálisan tudnak viselkedni az emberek nyilvános helyen.Úgyhogy az hogy ezt mondta annak elképzelhető hogy van oka,és előzménye is.Mi csak a te nézőpontodat halljuk...lehet hogy egy kibírhatatlan nőszemély vagy,és most telt be nála a pohár.
Ne vedd magadra,nem azért írtam...inkább szemléltetésképp...hogy tán neked is el kéne gondolkodnod hogy a férjed miért beszélt ilyen "kedvesen" veled.Valóban csak az általad leírtak miatt,vagy esetleg van előzménye is!
Elõzmények:
Másfél éve ígéri, hogy abbahagyja a cigit, nem történt meg.
Akkor is kértem, ne gyújtson rá amikor velem van, mert masszív hányingerem van.
Egyáltalán nem szabályozzuk egymást.
Szex sincs rendben, heti 1, max 2, cigi miatt nem bírja velem a tempót 😃
Szakitsatok mielőbb.
De beszabalyzod azzal hogy e cigizzen.
Napi hány dobozt szív ?
Csak mert én is dohányoztam aktivan, és nem okozott gondot az ágyban.
Lelki eredetű lehet, mint ez a kifakadas is.
Valószínűleg egyre több dolog gyűlik benne, és egy kis része most a felszínre tört.
Felnőtt embert vagy elfogadod olyannak, amilyen, a szokásaival együtt, vagy akkor nem kell kapcsolódni. Nem az anyukája vagy!
Maga a stílus nem volt rendben, amit az étteremben csinált. Viszont nagyon rossz irányba megy a kapcsolatotok, nem tiszteled, mint férfi, nem viselkedsz nőként mellette. Ott fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!