Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy a házasság után a szex harmadára csökken?
Nálatok is így van, mi a tapasztalat? Én úgy látom, hogy jelentősen kevesebb, pedig harmincasok vagyunk.El nem hiszem, hogy egy 30-40-es ember ne kívánná úgy a szexet, mint 15 évvel azelőtt.
Hosszabb távon mi a megoldás? Szerető? Ti hogy viselitek?
"Saját tapasztalatokat kértem, nem mindenféle nyomorult által gondolt vagy vélt okokat keresek."
Ezt máskor, így, beleírnád a kérdésedbe is, ha megkérlek?
Csak hogy ne fárasszam már magam olyan kérdésével aki lenyomorultazi azokat akiktől kérdez.
25. Minden második nem lehet balfék? Dehogynem! Simán.
Nekem speciel 7 férfival volt összesen szexuális kapcsolatom, és ebből szó szerint az egyetlen akivel kielégítő számomra is a szexuális életünk a 7. aki már a férjem is.
A többi egyszer sem tudott kielégíteni, pedig több hónapos kapcsolatok voltak, illetve egy 1 éves is.
Sokkal több balfék pasi van, aki totál béna az ágyban mint gondolnád. Nem csoda ha dok nő ilyenekkel nem akar lefeküdni. Nincs motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!