Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem 45 évesen diáklányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem 45 évesen diáklányokat les meg ilyenek. Most váljak el?

Figyelt kérdés

Én is fiatal vagyok csinos és szép..

Nem gondoltam volna ezt róla.

Újabban tűnt fel.

És zavar hogy tökmindegy hogy egyenrangu meg szellemi társa vagyok, meg akivel lehet haladni, vannak célok, okos is, karrier is van, minden ívelhet mindig előre, mégsem én vagyok számára a kizárólagos így, ha teljesen "rangon aluli"még tanuló, azaz akiknek max a sugar daddyje lehetne tipusuak érdeklik.

Szóval nekem durva, hogy se tartása se igénye.

En meg nem tartom magam valahogy annyira, vagy értékesebbnek, akinek nem olyan mellett kellene leélnie az életét, hogy semmibe veszik tulajdonképpen.

Persze ő nem válna..

De csorog a nyála.

Nekem igy olyan mintha csak egy birkával lennék egyutt..

De most ilyenért válni, hogy megnéz egy diákot..?

#értelmiségi disznó értelmiségi Nővel
2021. szept. 2. 23:02
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
77%
Biztos az, hogy értelmiségi vagy? :D
2021. szept. 2. 23:03
 2/38 A kérdező kommentje:

*jav

Tartom magam annyira

2021. szept. 2. 23:04
 3/38 A kérdező kommentje:
Hát párválasztásban lehet nem voltam ertelmes:D De már benne vagyok nem kicsit..
2021. szept. 2. 23:05
 4/38 anonim ***** válasza:
21%

Az első ilyen nőre rámaszna ha megállna neki.

A mai cstrik durván nyomják, 15-16 évesen 40 éves pasikkal dugnak.

Szóval ... egy ilyen szövetségben ez àrulás, a másik szembeköpése.

2021. szept. 2. 23:13
 5/38 anonim ***** válasza:
70%
Most ránéz egy szép fiatal nőre vagy csorog a nyála meg "lesi" őket? Előbbi normális dolog és bármilyen férfit keresnèl az is megnézi a szépet...utóbbi pedig tényleg egy birkára vall és ha nem érzem tisztelve magam mellette akkor én is a válásra adnám a nyakam.
2021. szept. 2. 23:13
 6/38 anonim ***** válasza:
32%
Azt látom, hogy nagyon sokra tartod magad. Az ilyen beképzelt majmoknál a diáklányoknak nem csak testük jobb. De még szerintem egy szimpla beszélgető partnernek is jobbak lehetnek nálad.
2021. szept. 2. 23:15
 7/38 anonim ***** válasza:
43%
Az ex nőmmel együtt bàmultuk őket, együtt fantáziàltunk. Biszex volt a kis dràga.
2021. szept. 2. 23:17
 8/38 A kérdező kommentje:

Miert lennék bekepzelt? Tamultam karriert epitettem adok magamra, hál isten ronda sem vagyok.

En igy erzem kaphatnék hozzam illőt is.

Azt hittem a férjem az..

Kezdem úgy erezni viszont, hogy nem ilyen illik hozzám.

2021. szept. 2. 23:21
 9/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom neki adjam e a fiatalságom..meg pláne gyereket..
2021. szept. 2. 23:25
 10/38 anonim ***** válasza:
51%
Szóval megnézett egy két diáklányt és már nem is illik hozzád. Ez olyan megbocsáthatatlan ?
2021. szept. 2. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!