Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran pukizok büdöset, amit a férjem utál. Persze az övé neki nem olyan büdös. Ti hogyan kezelitek ezt a témát?
(12 éve vagyunk együtt.)
(Én csomószor kiszaladok a szobából, ha pukizni kell, persze ő ilyet sose tenne. Simán odafingik nekem akkor is ha épp kifelé tart a közös helyiségből.)
Köszi a hasznos tippeket!
Ez nem párkapcsolat kérdés, hanem egészségügyi!
És semmi szégyen nincs benne, de mindenképp nézz utána, hogy mit tudsz tenni ellene, mert a szervezeted folyamatosan küldi a jelzéseket, hogy odabent valami nem okés!
Mint fentebb írták, valószínű nem tudsz rendesen megemészteni valamilyen ételt. Jellemzően a szénhidrátokkal szokott baj lenni: laktóz, fruktóz, poliolok stb, pláne ha ezek fehérjével együtt kerülnek a szervezetbe, akkor kitör a káosz odabent (pl. tejterméket eszel együtt hússal, vagy húst gyümölccsel stb, de a glutén is lehet probléma).
Próbálj ki FODMAP diétát, meg keress rá az IBS-re a google-ban. Nekem IBS-em van, és a fodmap diéta hatalmas pozitív változást hozott az életembe - nincs puffadás, nincs büdös puki stb. Előtte ez sajnos mindennapos volt.
Mit kell ezen kezelni? Ha kell kiengedjük és ennyi. Nincs az az isten, hogy egymás közt, itthon ezen görcsöljünk, és wcre se rohangálunk ki mint valami bekattant mérgezett egér. Teljesen természetes dolog.
Óvodás szint ezen hisztizni. Nem is kéne olyan ember 1 percig se párként aki ezen komolyan felháborodik, rinyál. Vicc kategória. Mi 12. éve vagyunk együtt.
15-ös vagyok. Elképzelem, ahogy véletlenül eleresztetek egy galambot és 44 év házasság után irultok-pirultok, mint a tinik. Nem számít, hogy láttátok egymás nemi szervét és még ragozhatnám. Na de ha befingik a másik, jujjj, világ vége van. 😅😂
Nem tekint rám úgy, mint nő? Ugyan kérlek... A kapcsolatunk elején, amikor még bizony rózsaszín ködben úsztunk, már akkor megbeszéltük, hogy ez nem lesz köztünk tabu. És meg is fordíthatnám: fingok előtte, tehát nem tekintek rá igazi férfiként? Dehogynem. 😊
Ha az életben is olyan igényes vagy, mint a helyesírásban, akkor pedig nincs is más kérdésem. 😁
Látom egy másik fingós kérdésnél is dicsekszel, hogy nem fingik a férjed kedves 17-es.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!