Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem megcsalt a szülés után! Volt ilyen mással is?
Mindent megtettem már a terhesség alatt is érte. Az állásomból is majdnem kirúgtak, de mindenhol ott akartam lenni, minden vizsgálaton, ha hisztis volt és hazaparancsolt, otthagytam a melót. Innen is respect a fönöknek, hogy nem csapott ki. Szülés után mindenben segítettem, föztem-mostam-takarítottam, felváltva voltunk a picivel. Edzeni is akart menni, azt is megoldottuk. Közben öt is dicsértem, meglepetésekkel készültem neki, közeledtem hozzá (amit mindig visszautasított).
2 hete fényderült mindenre. Már a terhesség elött volt egy pali aki tetszett neki a munkahelyén. Vele csalt meg a 6 hónapos baba mellett. Én se hittem, hogy van ilyen! A környezetemben az az általános dolog, hogy a nök örülnek ha hajat mosni van idö a pici mellett, nem még pasizni. Úgy képzeli mindenki, hogy ez kivitelezhetetlen. Nálunk a Tescós nagybevásárlások adták a keretet rá. 3-4 órára is elment, mert annyi boltba kellett bemenni, nem volt semmi egyikben-másikban. Benyeltem. Közben a palival kefélt. Söt, képzeljétek, a hazahozandó kaját online odarendelték a palihoz, hogy ne kelljen még tényleg bevásárolni. Amúgy ezen bukott le, reklamáltam egy valódi rendelés miatt amit haza kértünk és ott buktatták le, hogy volt más megrendelés is más címre ezzel a fiókkal.
Most azt állítja, hogy én mindent jól csináltam, neki magával van baja. Önbizalomhiány. És én hiába bókoltam neki, azzal úgy volt hogy nekem az a kötelességem és ki hiszi el? Biztos csak úgy mondom. Viszont jól esett neki, hogy az idegen, fiatal, jóképü bika dicsérgeti, hogy milyen jól visszanyerte az alakját.
Mit tennétek most a helyemben? Az anyja, aki eddig a fiának mondott engen, már bejelentette hogy ki leszek semmizve, egy lyukas cipöben fogom elhagyni a házat ha válni akarok. Megjegyzem, a pénz 80%-át én tettem bele.
Mit tennétek most a helyemben? Az anyja, aki eddig a fiának mondott engen, már bejelentette hogy ki leszek semmizve, egy lyukas cipöben fogom elhagyni a házat ha válni akarok. Megjegyzem, a pénz 80%-át én tettem bele."
Mocskos utolsó perzóna !!! Bíróságon fellehet hozni hogy 6 hónapos csecsemővel csalt, ha a bíróban van egy kis emberség akkor ő fog nagyon porul járni !
Nekem kicsit kamuszaga van ennek a sztorinak.
Ha igaz, akkor én megnézném, milyen következményei lehetnek a válásnak, és az alapján döntenék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!