Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal 30-as férfinak mennyit """illik""" keresni, hogy ne legyen neki számára ciki egy felnőtt nő előtt a bére?
Kelet-magyarországi 31 éves házas férfi vagyok, legutóbb 320 ezret "vittem haza" és megjegyezte a feleségem, hogy most ez picit nem kevesebb?
Én azt gondolom, hogy ilyen fiatalon, ezen a vidéken nem annyira szégyellni való ez. Nem beszélve arról, hogy még időm is marad, mert 8 órában dolgozom és a hétvégéim is szabadok. El kellene mennem szombat/vasárnap "fusizni"?
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
Valóban nem 300k, hanem több mint 350k. Talán nem a saját mikrokörnyezetedből kéne levonni következtetéseket egy 1,8 milliós város bérszínvonaláról.
Tudod mi a poén? Hogy az a 350k is rohadt gyenge az árakhoz képest. Mennyi ez, 1000 euró? Tényleg ezen kell hitetlenkedni?
Az meg hogy te közszférában dolgozol.. Gondolom senki sem tart pisztolyt a fejedhez.
Tisztában vagyok vele, hogy felháborítóan keveset kerestek. De nem is lesz több, ha így is elvégzitek a munkát. Kihasználnak titeket.
Én emelnék, ha hatalmon lennék.
Imádtam mentőzni, hivatás volt az is. Tavaly januárban szereltem le, akkor 200 feletti órával kerestem 195-198 ezer forintot. Az alapbèrem 157.000 forint volt. Ez is gáz... Aztán eladtam magam pènzèrt.
Milyen érdekes, hogy ebben a vitában senki nem mondja, hogy milyen munkával keres annyit, amennyit.
22 és 25 gratulálok ,hogy azt csináljátok/ csináltátok amit szerettek.
É-K Magyarországon vagyok teherautó(csak szóló nem potkocsis kamion) sofőr, keveset keresek, sofőr viszonylatban meg pláne. De imádom a munkám és az a nem mindegy milyen kedvvel csinálod,mennyi szabadidőd van melette, mennyire tesz tönkre testileg vagy lelkileg.
pesten 200 ezer a minimálbér.. 1 szóbás albérlet is 100-120 ezer ebben még a rezsi sincs benne ..
A kisebb városokban a 200 ezer meg a nem halunk éhen, néha kis hétvégi sörözgetés bele fér..
29# Minimálbér 167400, tessék tájékozódni a NAV honlapján!
Átlagos kereset nem mutatja meg mennyit keres a többség, ezért érdemes a mediánt nézni. Ha Lölö havonta 100 milliót keres, te pedig 200e, az átlag 50 millió 100e lenne. Annyit keresnek az emberek átlagosan? Igen. Tudunk valamire következtetni az átlagkeresetből, hogy ki mennyit keres? Nem.
Kérdező: 320 nettó jó fizetés, főleg ha Budapesten kívül kapod, az sem mellékes, hogy mellete jut időd a családra. Amikor megkérdezte feleséges "ez picit nem kevesebb", nem arra gondolt, hogy előző hónapban több volt? Miért lett hirtelen több év házasság után feleséged szerint kevés a fizetésed? Történt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!