Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Help!Megfulladok a házasságomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help!Megfulladok a házasságomban!?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet túlélni, ha semmibe vesznek, ha meghazudtolnak, ha megaláznak, de egyenlőre még nem tudsz "lelépni"?

Sajnos nincsenek szüleim, testvéreim, akikhez fordulhatnék segítségért, hogy fogadjonak be egy gyerekkel és egy kutyával! Évek óta gyűjtögetek, hogy egyszer majd angolosan távozhassak. De hogyan lehet addig túlélni? Sokszor a gombóc a torkomban, és szorul az öklöm. 9 éve jöttünk össze. Túl szép volt hogy igaz legyen. Előbb kis problémák, gyors kibékülés, de mára már nem bírom. Akkor kedves ha neki kedve van, akkor válaszol arra amit szeretnék ha neki kedve van, akkor megyünk valahova ha neki kedve van, de akkor muszáj mert különben egész nap dúl ful. Többször éreztem már hogy inkább egy hajléktalan szálló, de inkább az mellett döntöttem hogy tűrök, és gyűjtögetek hogy a gyermekemnek mindent elő tudjak majd teremteni! Egy igazi nárcisztikus személy, aki mindenbe a rosszat látja, aki nem akarja hogy a barátaimmal legyek, aki ha el is megyek a barátnőmhöz utána csak azt kapom hogy ki tudja azt hogy hol voltam igazából

Akinek természetes a tiszta ruha, a főtt kaja, a tisztaság, de szarik rá. Gusztustalan, és úgy érzem megfulladok! De legalább még egy fél év mire lesz annyi pénzem hogy távozhassunk! Van erre megoldás? Hogy hogyan lehet nyelni nyelni ameddig megnem fullad az ember?

A negatív hülye vagyok és bárhol jobb válaszokat nem kérem, mert nem akarok senki terhére lenni, hogy bárkihez oda cuccoljak ameddig nem tudok a saját lábamra állni. 31/N

#házasság #Lelki_bántalmazás
2021. júl. 2. 10:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
91%
40 Szerintem ez még ne tartsa vissza attól, hogy új életet kezdjen
2021. júl. 2. 13:08
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

Jobb mint az első férfid ako gyerekét és téged is magára hagyott.

Mindenkivel kötni kell kompromiszumot

2021. júl. 2. 13:24
 43/51 anonim ***** válasza:
30%

Ha más gyereket sajátjaként neveli akkro sok sok férfitól különb!!

Ezt fontold meg !!!!

2021. júl. 2. 13:47
 44/51 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon nagy áldozatot hozott.

Ilyen férfi nagyon ritka

2021. júl. 2. 13:50
 45/51 anonim ***** válasza:
0%
Jah és a Kovi pasinal megint hátránnyal indulsz és lehet rosszabb lesz!
2021. júl. 2. 13:52
 46/51 anonim ***** válasza:
29%
Hú, most le leszek pontozva. Felvállalt terhesen, a nevére vette a gyerekedet, támogatott. Írod, hogy évek óta félrerakosgatsz külön pénzt magadnak, most is igazaból sunyítasz, hogy pár hónap és lelépsz. Talán nem véletlenűl viselkedik így, lehet teljesen tisztában van vele, hogy nem szereted, csak kényszerhelyzet miatt kihasználod.
2021. júl. 2. 14:05
 47/51 A kérdező kommentje:

Azért sunyítok, és csinálom titokban a dolgot, mert sokszor fenyegetőzött. Megütni nem ütött soha, de volt hogy kizást a lakásból, vagy erélyesen arrébb lökött. Vagy elmentem éjszakára dolgozni, és hívni akartam hogy minden oké e!? Nem vette fel a telefont hiába hívtam. Reggelig gyomorgörcs hányinger hogy mi van mi a baj, és közli velem mikor haza értem hogy nem volt kedve. 👌 Ő nem szeret bulizni járni, de én egyedül ne menjek mert akkor már biztos pasizni akarok meg ilyenek. 31 évesen nem akarok így le élni egy életet. 😪

Ha egyszer sikerül lelépnem soha többet az életben nem lesz élettársam sem.

2021. júl. 2. 14:14
 48/51 anonim ***** válasza:
86%
Olvasd már el, miket ír, hogy mit csinál ez az ember. Az, hogy befogadta más gyereket, nem jelenti azt, hogy onnantól a nőt lábtörlőnek hasznalhatja. Igenis el kell onnan menekülni. Kerdező, egyeztess ügyveddel, akár csak telefonon.
2021. júl. 2. 14:40
 49/51 anonim ***** válasza:
26%
Elolvastam, nem az összes, az utolsó válaszadó vagyok csak. Nekem szemet szúrt, hogy évek óta külön számlára gyüjtőget, ergo évek óta rossz a kapcsolat és nem lépett, csak most, mikpr anyagilag kezd helyreállni. Nekem ez sunyítás, bocs. Amúgy pedig hallottál egy egyoldalú történetet leírva.
2021. júl. 2. 14:43
 50/51 anonim ***** válasza:
76%

A gyereket NEM viheted el, mert jogilag a férjedhez (is) tartozik - hiszen a nevére vette, ő neveli.

A házasság alatt szerzett vagyon pedig közös, így váláskor a fele a pasit illeti.

2021. júl. 3. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!