Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help!Megfulladok a házasságomban!?
Hogyan lehet túlélni, ha semmibe vesznek, ha meghazudtolnak, ha megaláznak, de egyenlőre még nem tudsz "lelépni"?
Sajnos nincsenek szüleim, testvéreim, akikhez fordulhatnék segítségért, hogy fogadjonak be egy gyerekkel és egy kutyával! Évek óta gyűjtögetek, hogy egyszer majd angolosan távozhassak. De hogyan lehet addig túlélni? Sokszor a gombóc a torkomban, és szorul az öklöm. 9 éve jöttünk össze. Túl szép volt hogy igaz legyen. Előbb kis problémák, gyors kibékülés, de mára már nem bírom. Akkor kedves ha neki kedve van, akkor válaszol arra amit szeretnék ha neki kedve van, akkor megyünk valahova ha neki kedve van, de akkor muszáj mert különben egész nap dúl ful. Többször éreztem már hogy inkább egy hajléktalan szálló, de inkább az mellett döntöttem hogy tűrök, és gyűjtögetek hogy a gyermekemnek mindent elő tudjak majd teremteni! Egy igazi nárcisztikus személy, aki mindenbe a rosszat látja, aki nem akarja hogy a barátaimmal legyek, aki ha el is megyek a barátnőmhöz utána csak azt kapom hogy ki tudja azt hogy hol voltam igazából
Akinek természetes a tiszta ruha, a főtt kaja, a tisztaság, de szarik rá. Gusztustalan, és úgy érzem megfulladok! De legalább még egy fél év mire lesz annyi pénzem hogy távozhassunk! Van erre megoldás? Hogy hogyan lehet nyelni nyelni ameddig megnem fullad az ember?
A negatív hülye vagyok és bárhol jobb válaszokat nem kérem, mert nem akarok senki terhére lenni, hogy bárkihez oda cuccoljak ameddig nem tudok a saját lábamra állni. 31/N
18as
Köszönöm🙏💗
Remélem. Igazából jól esett kiírni magból. Ha másért nem, ezért megérte leírnom. Könnyebb lett a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!