Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségemnek megfelel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemnek megfelel a bepunnyadt, "híg fosh"-típusú kapcsolat is, nekem nem. Válni akarok, de ő nem akar elengedni. Hogy vegyem rá a válásra?

Figyelt kérdés
Azt mondja, a város szemében lecsökkenne a presztízse, ha elvált asszony lenne belőle. A jelmondatai ezek: "Tisztességes asszony egyetlen házasságban éli le az életét. Tisztességes asszony nem bontja fel a házasságát. Tisztességes nőnek jegygyűrű van az ujján." Én mondtam neki már a kapcsolatunk elején, hogy tudatosan alakítsunk ki közös hobbikat, hogy akkor is boldogok lehessünk egymással, ha majd a nagy szerelem, a magas hőfokú lángolás elmúlik. Ezen ő mindig csak nevetett, és soha nem osztozott egyetlen hobbimban sem. Pedig mindenbe bevontam volna. De ő csak két dolgot szeret: a lakást sikálni (bárki jön, látnia kell, hogy az ő lakása olyan, mint egy múzeum, még a padlóról is lehetne enni), valamint a barátnőivel órákon keresztül mobiltelón trécselni a hülyeségekről (más kolléganők ronda kibeszélése, undorító pletykálás, emberszólás). Nekem ez a kapcsolat már nem ad semmit, ez a nő már nem épít engem régóta. Olyan nővel szeretnék együtt élni, aki fejleszt és épít engem, akivel vannak közös programjaink.

2021. jún. 26. 10:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
#9: férfiban is sok a hulladék 35 felett. Meg alatt is. :)
2021. jún. 26. 16:32
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

44 évesen huszonévessel? 😂😂😂 Inkább nem kommentálom, de azt látom, vannak akik élnek-halnak a válásokért. Na meg szuper döntéseket képesek hozni!

Arra már ki se térj, milyen a külsőd, nekem bőven elég volt ennyi is! 🤪

Csak hogy értsd. Nekem fontos hogy csinos legyen a nő, ja és karcsú. Máris kiesett a nők 90%-a. Legyen iskolázott, komoly. -5%. Mentálisan legyen stabil. -3%. A többit már nem is említem.

Ha csak dugásra is keresnék, akkor is bajba lennék, mert 40 felett jóformán nem létezik szabad de csinos nő. Bocsi, aki szexuálisan taszít, azzal nem tudok mit kezdeni. Jó annak akinek mindegy a külső, nekem nagyon nem. Mivel nem vagyok egy szétfolyt kopasz picakos férfi, így lehet némi elvárásom.

2021. jún. 26. 16:36
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#12: vegyél egy Barbie-t 😀😀😀😀!
2021. jún. 26. 18:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a Barbie típusokat. Vannak jelentkezők a huszonéves korosztályból, de én maradnék a sajátomnál. Mint írtam, ott meg vagy foglaltak, vagy nem tetszenek. Ez van, nem dőlök a kardomba.
2021. jún. 26. 19:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 40 felett pont a szabad nők csinosak inkább, mert van magukra idejük.
2021. jún. 26. 19:26
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Max a szinglik, de annak is csak egy piciny része. Nekem van gyerekem, így nem szeretnék szingli nőt. A családos nők meg már annyira nem csinosak, legalábbis nekem a többségük nem tetszik. A nagy többségük hogy pontos legyek. Van pár dolog a külsőben amit képtelen vagyok tolerálni, az pedig a testet érinti. Engem az arc annyira nem érdekel, még a stílusban is tág határok között mozgok.
2021. jún. 26. 20:17
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

#12, "vannak akik élnek-halnak a válásokért."

A nejed se ilyen, te se, szólval jó páros vagytok a foschban együtt.

Ha szerinted a nők 98%-a nálad hulladék, akkor nemigen fogsz te elválni, mert egy zoknit se tudsz kimosni, nemhogy inget kivasalni.

Szóval nagy az arcod, csak nincs képességét az önálló élethez.

Szóval csak nyugi, már csak 20-25 évvan hátra!

2021. jún. 26. 20:18
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

17. Önmagamról gondoskodok már vagy 30 éve. Sebaj, kellett neked beszólnod! A háztartásban bármiben jobb vagyok mint a feleségem, neki egy erőssége van, a pénzügy. Ennyi, bár hozzáteszem elég jól bánok a pénzzel én is. Sőt, ami elromlik, azt megszerelem, amit nem tudok, azt elteszem alkatrésznek. Építettem már házat is. Ne hidd hogy valamiféle kényelem miatt nyilatkoztam úgy. Kééényelem? Azt sem tudom mia az. Tudod, én világ életemben egyedül éltem, senkinek sem voltam fontos, senki sem köszöntött fel születésnapomra(még a feleségem sem, azt sem tudja mikor van a névnapom, mindig 10X megkérdezi egy évben). Meglepetést sosem kaptam senkitől, sosem dícsért meg senki. Ellenben mindenki b*sztatott mindenért, a sikereimet csak mázlinak könyvelték el, bármit értem el, azt lenézték, ha hibáztam azt az évekig a fejemhez verték. Túl jó szívem van, ezért kihasznált mindenki, még a családom is.

Nagy az arcom? Ha innen nézem lehet is mire, mert a jég hátán is megélek, másik oldalról nézve meg elsüllyednék a szégyenemben amiért ilyen gyenge vagyok. Nem kell sajnálnia senkinek, nem hiszek az emberi sajnálatban, a kárörömben viszont nagyon is. Sajnos sosem került utamba olyan nő, aki tisztelt volna mint embert, örült volna annak amit érte teszek. Ez van, tudom már csak 20-25 év, az is csak jobb esetben.

A lélek örök, nem félek a haláltól, ha meg tévedek, akkor is mi van? Lekapcsolják a villanyt és kész. Nem kell az örökkévalóságig a sötétséget nézni, és közben megint halálra unatkozni magam. :)

2021. jún. 26. 20:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy vakaki szingli, lehet gyereke.
2021. jún. 27. 07:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Az úgy már okés!
2021. jún. 27. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!