Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a válásod oka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a válásod oka?

Figyelt kérdés

Utólag már könnyen okos az ember.

Visszatekintve mik voltak azok a jelek amiket ha észreveszel akkor máskép alakulnak a dolgok?

Nem váltok el.

Vagy nem házasodtok meg.

2021. jún. 26. 08:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
Mert tetszett külsőre. Vékony, csinos, filigrán alkat, hosszú egyenes haj, szép arc.
2021. jún. 27. 22:57
 12/28 anonim ***** válasza:
de akkor is ilyen volt?
2021. jún. 28. 06:24
 13/28 anonim ***** válasza:
Nagyjából. Akkor 2001-et írtunk, a net még gyerekcipőben járt, a munkanélküliség tarolt, a fiatalok menekültek. Én egy kisvárosban laktam, zéró f2f ismerkedési lehetőségekkel. Vagyis 25 éves koromra már a szóbajöhető lányok kilőve. Vagy mert nem tetszettünk egymásnak, vagy mert már jártam velük. Ezeket toronymagasan verte! Most 41 éves, a strandon a pasik a nyálukat csorgatják rá. Nem fojott rajta az idő, még egy gyerek után sem. Sajnos látva az átlag negyvenes korosztályt, rájuk is köröket ver. Külsőre ő az etalon nekem, de mivel ilyen kategóriájú nők alig vannak, így lehorgonyoztam.
2021. jún. 28. 13:21
 14/28 anonim ***** válasza:

#9,11,13

Ugyanaz a válaszoló?

2021. jún. 28. 13:34
 15/28 anonim ***** válasza:
Yes of course!
2021. jún. 28. 17:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy a rosszul sikerült házasságodban az összes megszerzett (rossz) tapasztalatod sem volt elég,hogy rájöjj,ne a külső legyen az első szempont.

Mintha ez lenne az egyetlen fontos és jó dolog.

Am I right?

2021. jún. 28. 18:03
 17/28 anonim ***** válasza:
Nézd, a munkám és maga a személyem is olyan, hogy imádom a szépet, az arányokat. A lakásomban is minden ilyen, ha 1mm-rel odébb van valami, engem zavar. A nőkkel is ilyen voltam mindig. Ha külsőre nem fog meg, felőlem aegy földre szállt angyal is lehet, nem tudnék párkapcsolatban lenni vele. Ha a külső oké, onnantól kezdve lehet ismerkedni. A belsőt tekintve rengeteg dolog nem számít nálam, ugyanis eléggé önálló vagyok. Nem kell velem foglalkoznia háztartás ügyileg, jobban szeretem saját magam kezelni a saját dolgaimat, jobban szeretem a saját főztömet. Az ételeknél is nagyon fontosak az arányok, ízek, állagok. Azt sem szeretem ha egy nő a nyakamon ül, ellenőrizget. Nincs saram, de független típus vagyok, de hűséges. A problémám az, hogy egy nőben megtalálni a vágyaimat nagyon nehéz. Az idő múlásával meg csak hatványozódik.
2021. jún. 29. 13:47
 18/28 anonim ***** válasza:
az nem fontos, hogy beszélgetni tudjatok pl.?
2021. jún. 29. 14:00
 19/28 anonim ***** válasza:

#18.

Pont ez jutott eszembe.

Az egy dolog, hogy meg tudod szerezni valamiből a legszebbet ,a legjobbat vagy a legdrágábbat.

Aztán nem tudsz vele mit kezdeni.

Olyan, mintha én csak azért venném meg a világ legtutibb motorját,hogy legyen.

Aztán nézegetném a garázsban,hogy ja, tényleg szép,de mit kezdjek én ezzel.

A szomszédom meg tök boldog, hogy van egy robogója.

Ő tudná értékelni az én motoromat is,de nem azért mert ez a legszebb,hanem mert alapból szereti a motorokat.

Azt írtad,hogy kb mindent megteszel és nem kapsz megbecsülést stb...

Te viszont semmi többet nem vársz el ,csak úgy nézzen ki ,hogy mások is azt mondják ejha!

Meg kéne kicsivel több hajlandóság az ágyban...

Hm...

2021. jún. 29. 17:52
 20/28 anonim ***** válasza:
úgy tűnik semmit nem kap, csak a szépséget. de lehet, hogy nem is vágyik rá? csak nem értem, hogy ez miért jobb, mint egyedül, ahol nem frusztrál senki.
2021. jún. 29. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!